«پریزاد»؛ پلنگ ماده جدید دماوند در قاب دوربین‌های تله‌ای+ تصاویر
«پریزاد»؛ پلنگ ماده جدید دماوند در قاب دوربین‌های تله‌ای+ تصاویر

تصاویر یک پلنگ بالغ ماده در منطقه شکارممنوع کوه سفید دماوند توسط دوربین‌های تله‌ای محیط‌بانان ثبت شد؛ پلنگی که حالا «پریزاد» نام گرفته و تحت پایش ویژه قرار دارد.

نقی میرزاکریمی، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دماوند گفت: محیط‌بانان پاسگاه رودافشان موفق شدند تصاویر این پلنگ را در ضلع شرقی منطقه شکارممنوع کوه سفید ثبت کنند.

به گفته وی، سال گذشته نیز تصاویری از همین پلنگ به دست آمده بود، اما با بررسی تصاویر جدید، جنسیت آن به‌عنوان پلنگ ماده مشخص و نام «پریزاد» برای آن انتخاب شد.

منطقه شکارممنوع کوه سفید با وسعت ۱۱۱ هزار هکتار در جنوب شهرستان دماوند قرار دارد و سه پاسگاه محیط‌بانی کوه سفید، ضامن آهو و رودافشان از این زیستگاه حفاظت می‌کنند.

ثبت دوباره «پریزاد» در این منطقه، نشانه‌ای ارزشمند از حضور حیات‌وحش شاخص در یکی از زیستگاه‌های غنی شهرستان دماوند است.