شکار برق‌های غیرمجاز در دماوند/ ۸۷۲ هزار کیلووات ساعت انرژی به شبکه بازگشت
شکار برق‌های غیرمجاز در دماوند/ ۸۷۲ هزار کیلووات ساعت انرژی به شبکه بازگشت

مدیر منطقه برق دماوند گفت: حدود ۸۷۲ هزار کیلووات ساعت انرژی در شهرستان دماوند احصا و از هدررفت آن جلوگیری شود..

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، آیین آغاز پانزدهمین مانور سراسری طرح «مهتاب» با هدف کاهش تلفات شبکه، مقابله با برق‌های غیرمجاز و صیانت از منابع انرژی، با حضور اسماعیل حیدری‌آزاد، فرماندار شهرستان دماوند و محمودی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران، مدیران صنعت برق استان، نادری مدیر منطقه برق شهرستان دماوند و اکیپ‌های عملیاتی در شهرستان دماوند برگزار شد.

فرماندار دماوند در این مراسم با تأکید بر اهمیت اجرای طرح مهتاب اظهار داشت: در شرایط امروز کشور، تأمین برق پایدار برای مشترکان مجاز خانگی، واحدهای تولیدی و صنعتی از اولویت‌های اصلی است و کاهش تلفات شبکه نقش مهمی در تحقق این هدف دارد.

وی با قدردانی از تلاش کارکنان صنعت برق، خواستار حمایت و پشتیبانی از نیروهای عملیاتی در روزهای گرم سال و اوج بار تابستان شد و افزود: افرادی که خانه‌باغ یا ویلا احداث کرده‌اند، انتظار دریافت انشعاب برق را دارند، اما اولویت نصب کنتور و شمارشگر باید با اقشار کم‌برخوردار و خانه‌اولی‌ها باشد؛ چرا که نیاز این خانوارها دائمی بوده و صرفاً به ایام پایانی هفته محدود نمی‌شود.

حیدری‌آزاد با تأکید بر ضرورت صیانت از منابع انرژی خاطرنشان کرد: اجرای طرح‌های نظارتی همچون «مهتاب» علاوه بر مقابله با انشعابات غیرمجاز، موجب ارتقای بهره‌وری شبکه، کاهش هدررفت انرژی و افزایش پایداری خدمات‌رسانی به مشترکان خواهد شد.

در ادامه این مراسم، محمودی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران، با ارائه گزارشی از نتایج اجرای طرح مهتاب در سطح استان اعلام کرد: از ابتدای اجرای این طرح تاکنون بیش از ۱۵ هزار مورد برق غیرمجاز و ۶۵ کیلومتر کابل غیرمجاز جمع‌آوری، ۱۵ هزار کنتور معیوب و یک‌هزار و ۹۱۰ کنتور دستکاری‌شده تعویض، ۱۳ هزار کنتور جدید و ۲ هزار و ۶۷۸ شمارشگر نصب شده است.

وی افزود: در همین مدت بیش از ۳ هزار و ۸۰۰ بازدید از چاه‌های آب کشاورزی انجام و بیش از ۶۰۰ مورد نقص و دستکاری برطرف شده که در مجموع ۱۲۵ میلیون کیلووات ساعت انرژی معادل برق مصرفی شهرستان دماوند در چهار ماه نخست سال احصا شده و این اقدامات به کاهش سه درصدی مصرف انرژی در مناطق تحت پوشش استان منجر شده است.

همچنین حمیدرضا نادری، مدیر منطقه برق دماوند، با تشریح برنامه‌های مانور در شهرستان اظهار داشت: در این مانور که با حضور ۱۶ اکیپ عملیاتی برگزار شد، جمع‌آوری ۲۱۰ مورد برق غیرمجاز، ۶۵۰ متر کابل غیرمجاز، تعویض ۲۳ دستگاه کنتور معیوب و ۴۸ مورد کنتور دستکاری‌شده، نصب ۱۳۰ شمارشگر، ۲۱ کنتور جدید و ۳۰ فیوز محدودکننده، تست ۱۸ حلقه چاه کشاورزی و بازدید از ۶ مرکز فرهنگی و مذهبی در دستور کار قرار گرفت.

وی خاطرنشان کرد: برآورد می‌شود با اجرای این اقدامات، حدود ۸۷۲ هزار کیلووات ساعت انرژی در شهرستان دماوند احصا و از هدررفت آن جلوگیری شود.