شایسته‌سالاری در قوه قضاییه رواج داشته باشد/ مردم انتظار دارند دادستانی‌ها با گرانی مبارزه کنند
شایسته‌سالاری در قوه قضاییه رواج داشته باشد/ مردم انتظار دارند دادستانی‌ها با گرانی مبارزه کنند

امام جمعه دماوند گفت: مردم انتظار دارند دادگستری‌ها و دادستانی‌ها در شرایط فعلی کشور برای کنترل قیمت‌ها و مبارزه با گرانی گام‌های بلندتری بردارند

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، حجت‌الاسلام کاظم فتاح‌دماوندی، امام جمعه دماوند ظهر امروز در خطبه‌های عبادی و سیاسی نماز جمعه این هفته، با گرامیداشت هفتم تیر، سالروز شهادت مظلومانه آیت‌الله دکتر بهشتی و ۷۲ تن از یاران امام خمینی(ره) در انفجار دفتر مرکزی حزب جمهوری اسلامی در سال ۱۳۶۰، اظهار داشت: هفته نخست تیرماه به مناسبت شهادت معمار قوه قضاییه جمهوری اسلامی، به نام «هفته قوه قضاییه» نام‌گذاری شده است.

وی با اشاره به فرمایش حضرت امام خمینی(ره) مبنی بر اینکه «بهشتی مثل یک ملت بود»، گفت: شهید بهشتی شخصیتی همه‌جانبه، چندبعدی، مرد تشکیلات، کادرسازی، کار جمعی، مدیری دوراندیش، نهادساز، برنامه‌ریز، پایبند به اصول، متفکر، متعهد و مجتهدی مردمی و مفید برای اسلام و مسلمین بود.

قوه قضاییه برای مبارزه با گرانی گام بردارد

امام جمعه دماوند ضمن تبریک هفته قوه قضاییه به رئیس دادگستری، دادستان، قضات و کارکنان دستگاه قضایی شهرستان دماوند، از خدمات آنان تقدیر کرد و افزود: در قوه قضاییه باید شایسته‌سالاری رواج داشته باشد و تعهد بر تخصص مقدم باشد.

فتاح‌دماوندی ادامه داد: دادگستری‌ها و دادستانی‌ها پناهگاه مردم بی‌پناه و ستمدیده هستند و اگر دستگاه قضایی عادلانه، خردمندانه، دقیق، منصفانه و قاطعانه بر اساس عدل عمل کند، رضایتمندی مردم از نظام مقدس جمهوری اسلامی افزایش خواهد یافت.

وی مبارزه با فساد و ریشه‌کنی فساد اقتصادی را از مهم‌ترین مطالبات مردم از قوه قضاییه دانست و تصریح کرد: مردم انتظار دارند دادگستری‌ها و دادستانی‌ها در شرایط فعلی کشور برای کنترل قیمت‌ها و مبارزه با گرانی گام‌های بلندتری بردارند و همچنین همه باید به دستگاه قضایی کمک کنند تا بتواند وظیفه سنگین خود در اجرای عدالت را به بهترین شکل انجام دهد.

حفظ وحدت و انسجام ملی خط قرمز انقلاب اسلامی است

امام جمعه دماوند با تأکید بر لزوم تشویق قضات عادل، شجاع و قاطع بیان داشت: یکی از گلایه‌های مردم از دستگاه قضایی، طولانی شدن روند رسیدگی به پرونده‌هاست و افزایش نیروی انسانی این دستگاه یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است؛ چه خوب است که جوانان صالح، انقلابی و باسواد وارد قوه قضاییه شوند تا گرهی از مشکلات مردم باز کنند.

فتاح‌دماوندی همکاری سران سه قوه را در راستای خدمت‌رسانی بیشتر به مردم قابل تقدیر دانست و افزود: ملت بزرگ ایران از اقدامات قاطع دستگاه قضایی در شناسایی و مجازات جاسوسان وطن‌فروش حمایت می‌کنند.

وی با تأکید بر اینکه حفظ وحدت و انسجام ملی خط قرمز انقلاب اسلامی است، خاطرنشان کرد: همگان باید از هرگونه تنش‌آفرینی که به سود دشمن تمام شود، پرهیز کنند.

آمریکا بدعهدی کند، ایران تنگه هرمز را خواهد بست

امام جمعه دماوند با اشاره به موضوع مذاکرات و تفاهم اخیر، تصریح کرد: مذاکره و تفاهم انجام‌شده به معنای عقب‌نشینی از آرمان‌های انقلاب نیست، بلکه میدانی دیگر برای اعمال قدرت و احقاق حقوق ملت ایران است؛ برای قضاوت درباره مسئولان عالی نظام نیز باید از افراط و تفریط پرهیز کرده و با حسن‌ظن، وفای به عهد را از آنان مطالبه کنیم.

فتاح‌دماوندی حضور مردم در صحنه را برای تثبیت دستاوردهای میدان نظامی و دیپلماسی ضروری دانست و گفت: اگر آمریکا بدعهدی کند، ایران دوباره تنگه هرمز را خواهد بست و مذاکره‌ای که به معنای تسلیم ایران باشد، هیچ‌گاه مورد تأیید ملت بزرگ ایران نخواهد بود.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب برای حفظ منافع ملی، حل مشکلات کشور و با در نظر گرفتن تعهدات صورت‌گرفته، اجازه توافق را صادر فرمودند و پذیرش شروط معقول و مبتنی بر منافع ملی ایران از سوی آمریکا، برای کشور یک پیروزی بزرگ محسوب می‌شود.

ایران هیچ اعتمادی به دشمن آمریکایی ندارد

امام جمعه دماوند با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران هیچ اعتمادی به دشمن آمریکایی ندارد، اظهار داشت: تا زمانی که آمریکا خوی استکباری خود را ترک نکند، شعار «مرگ بر آمریکا» نیز ترک نخواهد شد.

فتاح‌دماوندی ادامه داد: در نظام مقدس جمهوری اسلامی، تصمیم‌گیری‌های کلان بر پایه نظرات کارشناسی قانونی انجام می‌شود و رهبر معظم انقلاب با وجود اختیارات قانونی، به فرآیند خرد جمعی مبتنی بر مردم‌سالاری دینی احترام می‌گذارند؛ نوع اجازه ایشان برای تفاهم نیز هم نشان‌دهنده پایبندی به اصول و هم بیانگر اعتماد به نهادهای نظام و واقع‌بینی در مدیریت کشور است.

وی با بیان اینکه دشمن به دنبال کاهش تاب‌آوری مردم و ایجاد خطای محاسباتی در میان مسئولان است، گفت: تحریم‌های شدید و محاصره دریایی ایران موجب کمبود کالا، کاهش منابع ارزی و ایجاد مشکلات جدی در اداره کشور می‌شود و هدف اصلی آن کاهش تاب‌آوری مردم است.

مردم مراقبت سوءاستفاده‌های دشمن از اختلافات داخلی باشند

امام جمعه دماوند افزود: دولت برای تأمین نیازهای معیشتی مردم نیازمند باز شدن محاصره دریایی است و تفاهم ایران و آمریکا، در صورت عملیاتی شدن، منافعی را متوجه ملت ایران خواهد کرد.

فتاح‌دماوندی در پایان خاطرنشان کرد: مردم باید بدانند وجود واژه «علی‌الاصول» در پیام رهبر معظم انقلاب به معنای اختلاف میان مسئولان و رهبری نیست و ایشان نیز مجبور به صدور اجازه نبوده‌اند؛ در عین حال، مردم ضمن مطالبه اجرای شروط رهبری و تعهدات ریاست محترم جمهور، باید مراقب باشند دشمن از اختلاف‌سلیقه‌های داخلی، روایت ضعف و شکست ایران را منعکس نکند.

انتهای پیام/