سهم اهالی کوهان از آب شرب؛ فقط یک ساعت در شبانه‌روز!
سهم اهالی کوهان از آب شرب؛ فقط یک ساعت در شبانه‌روز!

اهالی محله کوهان شهر کیلان از قطعی‌های طولانی آب شرب و وصل بودن آب تنها حدود یک ساعت در شبانه‌روز گلایه دارند.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، این گلایه مشترک بسیاری از اهالی محله کوهان شهر کیلان است؛ مردمی که می‌گویند طی روزهای اخیر، آب شرب تنها حدود یک ساعت آن هم با فشار بسیار پایین در شبکه جریان دارد و در باقی ساعات شبانه‌روز، شیرهای آب عملاً خشک است.

به گفته شهروندان، با این شرایط حتی پر کردن یک مخزن کوچک آب هم به سختی انجام می‌شود و انجام ابتدایی‌ترین نیازهای زندگی از جمله آشامیدن، استحمام، شست‌وشو و نظافت با مشکلات جدی روبه‌رو شده است.

اهالی کوهان می‌گویند: بارها موضوع را پیگیری کرده‌ایم، اما هنوز مشکل به‌طور اساسی برطرف نشده است، آیا واقعاً در اوج گرمای تابستان، مردم باید ساعت‌ها منتظر بمانند تا شاید برای دقایقی آب با فشار ضعیف به منازل برسد؟

شهروندان ضمن ابراز نگرانی از ادامه این وضعیت، از مسئولان شرکت آب و فاضلاب شرق استان تهران خواسته‌اند هرچه سریع‌تر علت این مشکل را به‌صورت شفاف اعلام کرده و برای تأمین پایدار آب شرب این روستا اقدام فوری انجام دهند.

آیا سهم مردم کوهان از آب شرب، فقط یک ساعت در شبانه‌روز است؟ این پرسشی است که اهالی این روستا انتظار دارند مسئولان هرچه سریع‌تر به آن پاسخ دهند.