پنجشنبه, ۱۴ خرداد , ۱۴۰۵ | Thursday, 4 June , 2026
پ
  • شناسه : 2661
  • ۰۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۹
ورزشکار شهرستان پردیس و رئیس کمیته بانوان فدراسیون آسیایی او-اسپرت

او-اسپرت در لیست رشته‌های بازی‌های ورزش‌های المپیک کارگران قرار گرفت

او-اسپرت در لیست رشته‌های بازی‌های ورزش‌های المپیک کارگران قرار گرفت
او-اسپرت در لیست رشته‌های بازی‌های ورزش‌های المپیک کارگران قرار گرفت

ورزشکار شهرستان پردیس و رئیس کمیته بانوان فدراسیون آسیایی او-اسپرت گفت: او-اسپرت در لیست رشته‌های بازی‌های ورزش‌های کارگری جهانی موسوم به المپیک کارگران قرار گرفت.

به گزارش پایگاه خبری البرز شرق از پردیس؛ فاطمه حیدری در خصوص حضور ورزشکاران رشته ورزشی او-اسپرت در المپیک کارگری، اظهار کرد: او-اسپرت در لیست رشته‌های بازی‌های ورزش‌های کارگری جهانی موسوم به المپیک کارگران قرار گرفت.

وی بابیان اینکه این رشته توسط استاد محمدقاسم منوچهری بنیان‌گذار و دبیر کل فدراسیون جهانی او-اسپرت در ۶۸ کشور دنیا توسعه‌یافته گفت: مدیران ارشد فدراسیون جهانی این رشته چند رقابتی، چند مهارتی ایرانی پس از ماه‌ها تلاش و کوشش و چانه‌زنی در جریان آخرین نشست کمیته سازماندهی پنجمین المپیک کارگران جهان در شهر ریگا-پایتخت کشور لتونی به این مهم دست یافتند. و بر اساس این تصمیم پس از بررسی‌های فنی و مذاکرات و مکاتبات به عمل آمده رسماً او-اسپرت در لیست بازی‌های جهانی ورزشی ۲۰۱۷ قرار گرفت.

نایب‌رئیس انجمن او-اسپرت استان تهران ادامه داد: این برای نخستین بار در تاریخ ورزش کشور است که یک رشته ورزشی ایرانی در لیست بازی‌های چند ورزشی معتبر مورد تأیید کمیته بین المللی المپیک (IOC) و اسپورت آکوردSport Acord) قرار می‌گیرد.

قهرمان اسبق او-اسپرت جهان اضافه کرد: بازی‌های جهانی کارگری موسوم به المپیک کارگران ویژه‌ی رشته‌های المپیکی همچون دو و میدانی، والیبال، بسکتبال، کشتی، تنیس، فوتبال، پینگ پنگ، والیبال، شطرنج، پتانگ، شنا و جودو می‌باشد و با رایزنی‌ها بررسی‌ها و مشاهده عملکرد این رشته در سطح دنیا او-اسپرت ایرانی بعد از گذراندن یک فرایند رسمی و قانونمند به لیست این بازی‌های معتبری از قبیل این بازی‌ها اضافه‌شده است.

عضو هیئت اجرایی انجمن او-اسپرت کشور اضافه نمود: ملی پوشان او-اسپرت کارگری پس از پشت سر گذاشتن مراحل انتخابی و آماده‌سازی در سه بخش ورزش‌های هنری، ذهنی و رزمی عازم المپیک کارگران جهان خواهند شد. این بازی‌ها بهترین فرصت برای دیدار با مردم جهان در یک محیط ورزشی و دوستانه به دور از هرگونه تبعیض نژادی ست و ما این فرصت را برای اشاعه‌ی فرهنگ پارسی در دنیا غنیمت می‌شماریم.

بازی‌های ورزشی جهانی یک رویداد مهم است که هر دو سال یک‌بار برگزار می‌شود و هدف آن ارتباطات فرهنگی و تفریحات سالم می‌باشد. این رویداد شامل بازی‌های چند ورزشی برای ورزشکاران سرشناس و همه‌ی کارگران و آماتورها از سراسر جهان ست. این گردهمایی همایشی ست با حضور سازمان‌های ورزشی و هدف از این رویداد جمع‌آوری دوستداران ورزش به عنوان یک خانواده‌ی بزرگ ورزشی در جهت دوستی، ارتباطات فرهنگی و انتقال تجارب در ورزشی می‌باشد و درجام جهانی او-اسپرت ۲۰۱۷ فدراسیون جهانی او-اسپرت به عنوان ورزش قهرمانی در پنجمین دوره‌ی بازی‌های ورزشی CSIT مورد تأیید نهایی قرار گرفت.
انتهای پیام/ت

طنین دوباره زندگی در قلب «تختی» دماوند ۰۳ خرداد ۱۴۰۵
سکوتِ طولانی شکست؛

طنین دوباره زندگی در قلب «تختی» دماوند

استادیوم تختی، تنها زمین چمن مصنوعی شهر، مثل یک زمردِ درخشان در دامنه‌ی قله استوار دماوند می‌درخشد.

شمارش معکوس برای بازگشت «تختی» به میادین/ چمن مصنوعی جدید دماوند در آستانه بهره‌برداری+ فیلم ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۵
خبر خوش برای فوتبالیست‌های دماوندی

شمارش معکوس برای بازگشت «تختی» به میادین/ چمن مصنوعی جدید دماوند در آستانه بهره‌برداری+ فیلم

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان دماوند از اتمام عملیات عمرانی و تعویض چمن استادیوم تختی خبر داد و گفت: با امضای صورت‌جلسه تحویل موقت، این مجموعه ظرف چند روز آینده رسماً در اختیار ورزشکاران قرار می‌گیرد.

گزارش جامع از ۱۰ بار لرزش زمین در شرق تهران/ از کانون زلزله در پردیس تا زمین‌لرزه‌های محسوس در دماوند ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۵
در کمتر از 24 ساعت رخ داد؛

گزارش جامع از ۱۰ بار لرزش زمین در شرق تهران/ از کانون زلزله در پردیس تا زمین‌لرزه‌های محسوس در دماوند

فعالیت غیرعادی گسل‌های منطقه باعث شد تا شرق پایتخت و به ویژه شهرستان‌های دماوند و پردیس، شبی پراضطراب و روزی پرالتهاب را سپری کنند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

یکی از مسئولان ارشد شهرستان دماوند بازداشت شد ۱۲ خرداد ۱۴۰۵
یک منبع آگاه:

یکی از مسئولان ارشد شهرستان دماوند بازداشت شد

یک منبع آگاه از دستگیری یکی از کارکنان ارشد ادارات شهرستان دماوند به همراه دو نفر از واسطه‌ها و دلالان خبر داد.

کمربندی دماوند؛ وعده‌هایی که در ترافیک ماندند! ۰۸ خرداد ۱۴۰۵
وعده‌هایی که به سرانجام نرسید؛

کمربندی دماوند؛ وعده‌هایی که در ترافیک ماندند!

محور تهران ـ قائمشهر یکی از پرترددترین مسیرهای کشور است که سال‌هاست منطقه گیلاوند را با بحران ترافیکی سنگین مواجه کرده؛ معضلی که با وجود گذشت بیش از دو دهه از طرح مطالبه اجرای کمربندی دماوند و وعده‌های متعدد مسئولان، همچنان بلاتکلیف مانده است.

تکلیف امتحانات پایان ترم دانش‌آموزان روشن شد/ کلید امتحانات در دست شورای مدارس قرار گرفت ۰۷ خرداد ۱۴۰۵
اختصاصی/

تکلیف امتحانات پایان ترم دانش‌آموزان روشن شد/ کلید امتحانات در دست شورای مدارس قرار گرفت

به دنبال سوالات مکرر دانش‌آموزان و والدین در خصوص چگونگی برگزاری آزمون‌های پایان سال در پایه‌های مختلف تحصیلی، خبرنگار عصر شرق موضوع را از منابع آگاه در آموزش و پرورش پیگیری کرد.

تراژدی جدایی «بره میش» از آغوش طبیعت در دماوند ۰۷ خرداد ۱۴۰۵
عشایر و دامداران چوپانان را توجیه کنند؛

تراژدی جدایی «بره میش» از آغوش طبیعت در دماوند

بار دیگر یک اشتباه ناآگاهانه، نوزادی را از آغوش پرمهر طبیعت جدا کرد و چرخه حیات را در ارتفاعات دماوند به درد آورد و این بار، داستانی تلخ از مراتع «ضامن آهو» روایت می‌شود؛ جایی که یک بره میش تازه متولد شده، قربانی مهربانیِ نابجای انسانی شد.

طنین دوباره زندگی در قلب «تختی» دماوند ۰۳ خرداد ۱۴۰۵
سکوتِ طولانی شکست؛

طنین دوباره زندگی در قلب «تختی» دماوند

استادیوم تختی، تنها زمین چمن مصنوعی شهر، مثل یک زمردِ درخشان در دامنه‌ی قله استوار دماوند می‌درخشد.