اختصاص ۱۲۰۰ جلد کتاب به کتابخانه‌های عمومی دماوند
اختصاص ۱۲۰۰ جلد کتاب به کتابخانه‌های عمومی دماوند

تعداد ۱۲۰۰ جلد کتاب به ارزش یک میلیارد ریال جهت استفاده علاقه مندان به کتاب و کتابخوانی در شهرستان دماوند اختصاص یافت.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، تعداد ۱۲۰۰ جلد کتاب به ارزش یک میلیارد ریال جهت استفاده علاقه مندان به کتاب و کتابخوانی با رایزنی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی وهمکاری اداره کتابخانه های عمومی به شهرستان دماوند اختصاص یافته است.

 غلامرضا عبدالله بیگی در گفت وگویی درباره اهداء این مجموعه کتاب بیان داشت: انتخاب این کتاب ها با حضور حسین محمدی مسئول محترم اداره امور کتابخانه های عمومی شهرستان دماوند در انبار کتاب استان تهران و با توجه به نیاز شهرستان انجام شد.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دماوند افزود: هم اکنون این کتاب ها پس از تفکیک مجدد بر اساس نیاز کتابخانه های شهرستان، آماده ارسال به کتابخانه های تحت پوشش بوده و به زودی در اختیار علاقه مندان به کتاب و کتابخوانی قرار خواهد گرفت.

 گفتنی است که مراکز دریافت کننده این کتاب ها کتابخانه های کوثر دماوند، غدیرکیلان، بعثت آبسرد و سربندان هستند.