اجرای عملیات احداث کمربندی با اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومان در دماوند/ ۸۵ درصد اراضی کشاورزی دماوند با شیوه‌های نوین آبیاری می‌شود
اجرای عملیات احداث کمربندی با اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومان در دماوند/ ۸۵ درصد اراضی کشاورزی دماوند با شیوه‌های نوین آبیاری می‌شود

استاندار تهران گفت: با تصویب شورای برنامه ریزی استان تهران، احداث کمربندی دماوند به طول ۱۲ کیلومتر و اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومان بر عهده شهرداری این شهر قرار گرفت.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، محمد حسین مقیمی ظهر پنج شنبه در خصوص دستاوردهای سفر به دماوند اظهار داشت: در کارگروه عمران جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان تهران مقرر شد، با ترغیب بخش خصوصی به سرمایه گذاری در ایجاد صنایع تبدیلی، روند ایجاد اشتغال در دماوند تسریع شود، ایجاد صنایع تبدیلی و بسته بندی بسیار سودآور و با توجیه بالای اقتصادی برای سرمایه گذاران است و کمک قابل توجهی به سودآوری کشاورزان می‌کند.

وی با بیان این که تغییر الگوی کشت در بازدهی هرچه بیشتر اراضی کشاورزی بسیار چشمگیر و مؤثر است، گفت: در حال حاضر ۸۵ درصد اراضی کشاورزی دماوند با شیوه‌های نوین آبیاری می‌شود.

استاندار تهران همچنین از تصویب اجرای عملیات احداث کمربندی شهر دماوند خبر داد و گفت: احداث این کمربندی طبق قانون به شهرداری دماوند واگذار شد.

مقیمی افزود: این کمربندی به طول ۱۲ کیلومتر بوده و حدفاصل گردنه «سرهار» تا ابتدای پل «شلمبه» را شامل می‌شود و با اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان با مشارکت شهرداری دماوند احداث می‌شود.

وی گفت: همچنین با تصویب شورای برنامه ریزی استان تهران و با استناد به ماده ۳۱قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه و ماده ۶قانون تنظیم برخی از مقررات مالی دولت و رویکرد ناظربر ایجاد دهکده‌های توریستی و در راستای ایجاد موتورهای محرک توسعه اقتصادی در شهرستان دماوند و شهرستان‌های استان کار مطالعات امکان سنجی به عنوان فرصت‌های سرمایه گذاری در این شهرستان و شهرستان‌های استان آغاز شود.

انتهای پیام/س