تیمهای عملیاتی جمعیت هلالاحمر شهرستان دماوند با بارش شدید برف در محورهای هراز و فیروزکوه در حالت آمادهباش قرار گرفتند.
به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، رئیس جمعیت هلالاحمر شهرستان دماوند اظهار داشت: خداوند متعال را شاکر هستیم که شاهد اولین برف پاییزی در شهرستان دماوند بودیم.
سعید طاهری ادامه داد: از بعدازظهر روز پنجشنبه بارشها در استانهای غربی کشور آغاز شد و به استانهای مرکزی ازجمله استان تهران رسید.
وی بیان کرد: شهرستان دماوند با توجه به کوهستانی بودن منطقه و وجود دو محور اصلی هراز و فیروزکوه در این شهرستان در بحث برف و آماده بودن نیروهای امدادی و خدماتی بسیار حساس است.
طاهری ادامه داد: بارش برف در محورهای هراز و فیروزکوه همچنان ادامه داد و رانندگانی که قصد عبور از این دو محور را دارند، باید لوازم ایمنی مانند زنجیر چرخ، مواد غذایی خشک، وسایل گرمایشی و … به همراه داشته باشند.
رئیس جمعیت هلالاحمر شهرستان دماوند گفت: با توجه به بارش برف، نیروهای عملیاتی پایگاه امداد و نجات بینشهری آبعلی و چناران در محورهای هراز و فیروزکوه و همچنین دیگر نیروهای امداد و نجات جمعیت هلالاحمر شهرستان دماوند به حالت آمادهباش درآمدند.
وی ادامه داد: رانندگان میتوانند در صورت بروز و مشاهده حوادث با شماره ۱۱۲ ندای امداد و نجات جمعیت هلالاحمر استان تهران تماس حاصل کنند تا نزدیکترین پایگاه امداد و نجات به کمک آنها برود.
انتهای پیام/س


































