رئیس سازمان تأمین اجتماعی گفت: آمادگی راهاندازی مجموعه ورزشی و رفاه کارگران دماوند در صورت واگذاری وجود دارد.
به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، سیدتقی نوربخش دقایقی پیش در نشست بررسی مشکلات تأمین اجتماعی شهرستان دماوند اظهار کرد: از اینکه در خصوص ارائه خدمات تأمین اجتماعی در دماوند ابراز رضایت میشود، خرسند هستیم.
وی تصریح کرد: پرداخت بدهیهای بیمارستان سوم شعبان دماوند یک ماه پیش به دانشگاه علوم پزشکی انجام شده است؛
به گزارش فارس؛ هنوز مبلغی به بیمارستان داده نشده و برای هفته دیگر دانشگاه قول پرداخت داده است.
رئیس سازمان تأمین اجتماعی ادامه داد: در خصوص مجموعه ورزشی و رفاهی کارگران شهرستان دماوند در دو سال گذشته اعلام آمادگی کردیم که اگر به تأمین اجتماعی واگذار شود، آمادگی تکمیل و راهاندازی این مجموعه را داریم.
نوربخش اضافه کرد: به مستمریبگیران شهرستان دماوند به نسبت تعداد، تسهیلات اعطا خواهد شد.
وی گفت: در خصوص بیمه رانندگان بخش حمل و نقل درونشهری و برونشهری مشکلات جدی وجود دارد؛ سال ۷۸ قانون بیمه در این خصوص تصویب شده و همه رانندگان بیمه اجباری هستند.
رئیس سازمان تأمین اجتماعی افزود: در سال ۸۹ این موضوع به هدفمندی تبدیل شد و اکنون برخی رانندگان بلاتکلیف هستند و هیچ پولی برای بیمه رانندگان پرداخت نشده که باید مشکلات ریشهای این موضوع رفع شود.
منبع: فارس
انتهای پیام/ت

































