راهکارهای افزایش میزان سرانه مطالعه در دماوند بررسی شود/ توسعه کتابخوانی در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
راهکارهای افزایش میزان سرانه مطالعه در دماوند بررسی شود/ توسعه کتابخوانی در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد

فرماندار شهرستان دماوند با بیان اینکه باید راهکارهای افزایش میزان سرانه مطالعه در این شهرستان بررسی شود، گفت: توسعه کتابخوانی در فضای مجازی باید مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، صبح امروز در آیینی کتابداران کتابخانه‌های عمومی و دانشگاهی شهرستان دماوند به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی در سالن نشست های فرمانداری این شهرستان تجلیل شد.

فرماندار شهرستان دماوند در این آیین، ضمن تبریک هفته کتاب و کتابخوانی و روز کتابدار اظهار داشت: یکی از شاخص‌های توسعه جوامع، توسعه کمی و کیفی در زمینه کتاب وکتابخوانی است.

ناصر محمودی‌فرد افزود: در حال حاضر قیمت کتاب به علت رشد کیفی آن بالا است و شاید همه اقشار جامعه نتوانند با خرید کتاب به مطالعه آن بپردازند و به همین دلیل رشد و توسعه کتابخانه‌های عمومی می‌تواند، سطح کتابخوانی را افزایش دهد.

وی با اشاره توسعه شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی تصریح کرد: فضای مجازی امروزه جایگزین مطالعه کتاب شده و بیشتر افراد وقت خود را در این فضا می‌گذرانند و شاید یکی از عوامل کم توجهی به کتاب این موضوع باشد.

فرماندار شهرستان دماوند بیان داشت: شاید زمان آن رسیده باشد تا از فضای کتابخانه‌ای به صورت سنتی فاصله بگیریم و به توسعه کتابخوانی در فضای مجازی توجه کنیم و با ایجاد انگیزه بین اقشار مختلف از ابزارهای نوین ارتباطی در جهت علاقه‌مندی بیشتر مردم به کتابخوانی تلاش کنیم.

وی مطالعه کوتاه در سطح فضای مجازی را یک آسیب دانست و افزود: این‌گونه مطالعه eskort سطح آگاهی افراد را افزایش می‌دهد، اما عمق ندارد و اطلاعاتی که حاصل می‌شود عمیق نیست؛ به همین علت باید به رشد مطالعه عمیق با استفاده از ابزارهای جدید توجه کرد.

محمودی‌فرد از کتابداران و انجمن کتابخانه‌های شهرستان خواست تا در سطح شهرها و روستاهای شهرستان با استفاده از نظرسنجی، راهکارهای افزایش میزان سرانه مطالعه را بررسی کنند و نتایج آن را در شهرستان اجرا کنند.

به گزارش عصر شرق؛ در پایان این مراسم، فرماندار شهرستان دماوند با اهدا لوح تقدیر از زحمات کتابداران شهرستان دماوند تقدیر کرد.
لازم به ذکر است شهرستان دماوند دارای چهار کتابخانه عمومی با ۵۲ هزار جلد کتاب است که ۴ هزار عضو دارد.

انتهای پیام/س