۲۵ درصد آب شهر دماوند هدر می‌رود/ اصلاح شبکه نیاز به اعتبار استانی دارد/ جمع‌آوری ۵۰ فقره انشعاب غیرمجاز آب در شهر دماوند
۲۵ درصد آب شهر دماوند هدر می‌رود/ اصلاح شبکه نیاز به اعتبار استانی دارد/ جمع‌آوری ۵۰ فقره انشعاب غیرمجاز آب در شهر دماوند

مدیر امور بهره‌برداری آب و فاضلاب شهر دماوند با بیان اینکه ۲۵ درصد آب شهر دماوند هدر می‌رود، گفت: اصلاح شبکه نیاز به اعتباراستانی دارد.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، مراد فرحت در رابطه با نرخ هر متر مکعب آب در شهرستان دماوند اظهارداشت: نرخ تمام شده هرمتر مکعب آب در دماوند ۱۵۷۰ تومان و نرخ فروش آب ۳۸۵ تومان است.

وی افزود: تفاوت قیمت در تولید و فروش مشکلات مالی زیادی را برای این شرکت در بردارد که در همین راستا از شهروندان تقاضا داریم در پرداخت به موقع قبوض عنایت ویژه‌ای داشته باشند و ما را در تداوم ارائه خدمات مطلوب یاری رسانند.

مدیر امور بهره‌برداری آب و فاضلاب شهر دماوند در ادامه با اشاره به پیام مقام معظم رهبری مبنی بر اقتصاد مقاومتی، به اقدامات صورت گرفته در این خصوص همچون پهنه بندی شبکه‌های آبرسانی و زون بندی مخازن اشاره کرد و گفت: با پهنه‌بندی توانستیم بیش از ۱۵ درصد بدون نیاز به افزایش برداشت از منابع زیر زمینی با مدیریت توزیع به شهروندان خدمات ارائه دهیم و در حال حاضر تداوم جریان ۲۴ ساعته آب در شبکه‌های آب شهر دماوند وجود دارد.

وی با بیان اینکه سرانه مصرف مشترکین در شهر دماوند ۳۰۰ لیتر به ازای هر نفر درشبانه‌روز است، خاطرنشان کرد: از شهروندان تقاضا داریم در صورت رویت هرگونه حوادث ناشی از نشت‌های شبکه آبرسانی، این موارد را از طریق تلفن گویای ۱۲۲ شرکت آب و فاضلاب اطلاع رسانی کنند تا در ارائه خدمات مطلوب به شهروندان خللی ایجاد نشود.

مدیر امور بهره‌برداری آب و فاضلاب شهر دماوند به اقدامات صورت گرفته در این نهاد خدماتی در یک سال گذشته اشاره و اظهار کرد: شرکت آب و فاضلاب دماوند یکی از مجموعه واحدهای بهره برداری آب و فاضلاب شهری شرق استان تهران است که وظیفه خدمات‌رسانی بخش آب را برای ۳۳ هزار خانوار دماوندی در مساحتی معادل ۱۸۲۶ هکتار برعهده دارد.

وی در ادامه گفت: آب شرب شهر دماوند از طریق ۲۲ حلقه چاه عمیق و نیمه عمیق که در اطراف شهر با عمق متوسط ۱۵۰ متر حفر شده و یک حلقه چشمه که به صورت فصلی استفاده می‌شود و با ذخیره‌سازی در ۳۴ هزار متر مکعب مخازن موجود و ۴۵ کیلومتر خطوط انتقال با ۳۴۸ کیلومتر شبکه توزیع آب پس از بررسی‌های کیفی و گندزدایی با کیفیت مطلوب در اختیار شهروندان گرامی قرار می گیرد.

فرحت ادامه داد: آب شرب دماوند با توجه به بررسی‌های کارشناسان از کیفیت مطلوبی مطابق با استانداردهای جهانی برای شرب برخوردار است و هزینه‌های آب‌رسانی در شهر دماوند به دلیل توپوگرافی و کوهستانی بودن منطقه در پمپاژ در برخی نقاط و همچنین تعدیل فشار بالاست.

مدیر امور بهره‌برداری آب و فاضلاب شهر دماوند در ادامه به اقدامات صورت گرفته طی یک سال اخیر اشاره و بیان کرد: پیگیری رفع نواقص زیرساخت‌های لازم برای اجرای سیستم تله متری و اسکادا در شهر دماوند که در مرحله تست قراردارد، اجرای ۹۲ درصد زون بندی و پهنه بندی شبکه توزیع، نصب سیستم سطح سنج آنلاین برای مخازن آب شرب، اجرای ۳۰۰ متر خط انتقال برای اصلاح خطوط چاه‌های موجود، برق رسانی به ۳ مخزن ذخیره و اجرای سیستم روشنایی و رفع حوادث شبکه‌های آبرسانی به میزان ۴۹۰ مورد از جمله اقدامات انجام شده است.

فرحت ادامه داد: رفع حوادث انشعابات مشترکین ۱۶۵۰ مورد، بهره برداری از یک باب مخزن قدیمی به حجم ۵۰۰ مترمکعب، اصلاح ۳ کیلومتر شبکه توزیع، توسعه ۴ کیلومتر شبکه جدید، نصب و بهره برداری ۱۸ دستگاه شیرکنترل فشار شبکه، مرئی سازی ۸۰ مورد شیرآلات شبکه توزیع، ایجاد یک ایستگاه تزریق آب ژاول، ۳۰۰۰ متر محصور سازی منابع و مخازن، ایجاد و تکمیل ۳ واحد ساختمان نگهبانی تأسیسات، تکمیل و بهره برداری ساختمان موقت اسکادا و تله متری، تکمیل و بهره برداری ساختمان برق و تأسیسات ایستگاه پمپاژ آلیه دره و اجرای دیوار حائل برای چاه‌ها و تأسیسات به منظور حفاظت و کنترل کیفیت آب به میزان ۴۰۰ مترمربع و پایش و نمونه برداری روزانه آب شرب از دیگر اقدامات انجام شده در این یک سال بود.

مدیر امور بهره‌برداری آب و فاضلاب شهر دماوند در به بیان دیگر اقدامات انجام شده طی یک سال اخیر پرداخت و اظهار کرد: شناسایی و جمع‌آوری ۵۰ فقره انشعاب غیرمجاز، مهندسی مجدد و بهسازی تابلوهای برق که منجر به کاهش ۸۰ کیلووات ساعت مصرف برق گردیده است، نشت یابی و رفع نشت ۴۶ کیلومتر شبکه توزیع و ۲۵ مورد رفع نشت نامرئی شبکه که منجر به کاهش ۵ درصدی هدررفت آب شبکه شده است آخرین اقدامات شرکت آب و فاضلاب دماوند بوده است.

وی اضافه کرد: برای تداوم ارائه خدمات، نیازمند همکاری و صرفه جویی شهروندان محترم دماوند با حداقل ۱۰ درصد صرفه جویی جهت گذر از فصل تابستان هستیم.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/