فلسفه پروژه مهر تبدیل آموزش و پرورش به گفتمان غالب جامعه است/ آموزش مدارس از حافظه محور به مهارت محور تغییر کند 
فلسفه پروژه مهر تبدیل آموزش و پرورش به گفتمان غالب جامعه است/ آموزش مدارس از حافظه محور به مهارت محور تغییر کند 

مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران با بیان اینکه فلسفه پروژه مهر تبدیل آموزش و پرورش به گفتمان غالب جامعه است، گفت: آموزش مدارس از حافظه محور به مهارت محور تغییر کند.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، عبدالرضا فولادوند در بازدید سرزده از اداره آموزش و پرورش شهرستان دماوند اظهار کرد: پروژه مهر یکی از مهمترین برنامه‌های تابستانی آموزش و پرورش است و تشکیل ستاد و کارگروه‌های آن به صورت مستمر ضرورت ویژه دارد.

وی فلسفه پروژه مهر را تقویت و توسعه مشارکت همه ارگان‌ها، سازمان‌ها و مردم در آموزش و پرورش دانست و افزود: هدف باید این باشد که آموزش و پرورش به گفتمان غالب در جامعه تبدیل شود.

مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران، با اشاره به اولویت ساماندهی نیروی انسانی تأکید کرد: پروژه مهر برنامه‌ای به منظور ارتقای کیفیت آموزشی و پرورشی و نظم بخشی فعالیت‌های اداری، در جهت بازگشایی با شور و نشاط مدارس است.

فولادوند، فعالیت‌های فرهنگی و پرورشی را مهم‌ترین رسالت آموزش و پرورش دانست و افزود: با توسعه جوامع و پیشرفت تکنولوژی، دامنه سواد محدود به خواندن و نوشتن نمی‌شود، بلکه آموزش مهارت‌های اجتماعی، خودکنترلی و تقویت حس مشارکت و فعالیت‌های گروهی باید در دستور کار قرار گیرد و آموزش مدارس باید از حافظه محور به مهارت محور تغییر کند.

انتهای پیام/