آقاجان‌احمدی: قوانین آموزش و پرورش مانع اصلی تعیین تکلیف شده است
آقاجان‌احمدی: قوانین آموزش و پرورش مانع اصلی تعیین تکلیف شده است

رئیس شورای اسلامی شهر کیلان در خصوص مشکلات مدرسه قدیمی ارباب رستم در محله کوهان گفت: نمی‌توانیم مشکلات ریز و درشت موجود در سطح شهر را منکر شده یا نادیده بگیریم.

پیمان آقاجان‌احمدی، رئیس شورای اسلامی شهر کیلان در خصوص مشکلات مدرسه قدیمی ارباب رستم در محله کوهان در فضای مجازی گفت: نمی‌توانیم مشکلات ریز و درشت موجود در سطح شهر را منکر شده یا نادیده بگیریم، اما در طول سه سال گذشته همواره تلاش کرده‌ایم مسائل مختلف شهر را شناسایی و برای حل آنها بر اساس امکانات موجود راهکارهای لازم را جستجو کنیم. برخی از این مسائل به نتایج مطلوبی رسیده‌اند، در حالی که برخی دیگر همچنان در مرحله بررسی و پیگیری هستند.

وی با اشاره به اعتقاد راسخ به صنعت گردشگری به عنوان راه‌حلی برای بهبود وضعیت شهر در ابعاد گوناگون افزود: شهر ما دارای پتانسیل‌های زیادی در این زمینه است و ما در کنار مطالعه و امکان‌سنجی برای ایجاد مراکز جدید، از منابع موجود نیز غافل نبوده و تلاش‌هایی برای بهره‌برداری از این دارایی‌ها صورت گرفته است.

آقاجان‌احمدی در ادامه بیان کرد: مدرسه ارباب رستم محله کوهان مهم‌تر از آن چیزی است که در یک نگاه به نظر می‌رسد و بیش از دو سال پیش تلاش برای تغییر وضعیت فعلی و استفاده از این مرکز آغاز شد و ما علاوه بر مکاتبات و برگزاری جلسات متعدد، بازدیدهای مختلفی نیز با حضور فرماندار محترم، رئیس اداره میراث فرهنگی و رئیس آموزش و پرورش از محل انجام دادیم.

وی توضیح داد که این بنا چند دهه پیش توسط یک خیر احداث و به مردم محل اهدا شده است، اما به دلیل انتقال سند مالکیت آن به آموزش و پرورش، اکنون با شرایط متفاوتی مواجه است.