درخشش عضو کانون پرورش فکری دماوند در جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی
درخشش عضو کانون پرورش فکری دماوند در جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی

عضو کانون پرورش فکری دماوند در جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی خوش درخشید.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، ستاره خالقی، عضو فعال کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان دماوند، در مرحله استانی بیست و ششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی که در مرکز آفرینش‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد، با اجرای درخشان خود موفق به کسب رتبه اول شد.

اختتامیه این مرحله روز پنجشنبه برگزار شد و با این موفقیت، او به مرحله منطقه‌ای این جشنواره راه یافت.

علاوه بر این، ستاره خالقی در بخش “خانواده قصه‌گوی من” این جشنواره نیز توانست به عنوان برگزیده انتخاب شود.

در این بخش، آثار ارسالی به‌صورت ویدئو پیش از جشنواره داوری شده و از میان آنها بهترین‌ها برگزیده شدند. این بخش فاقد مراحل بعدی و اجرای حضوری بود.

ستاره خالقی همچنین در بخش سنتی کلاسیک که مراحل بالاتری مانند منطقه‌ای و ملی دارد، در مرحله استانی موفق عمل کرده و به مرحله منطقه‌ای راه یافته است.

این موفقیت افتخاری بزرگ برای کانون پرورش فکری دماوند به شمار می‌رود و نشان‌دهنده استعدادهای درخشان اعضای این شهرستان است.