آغاز به کار مراکز جامع سلامت آبعلی در هفته آینده/ مراکز جامع سلامت مسکن مهر دماوند و رودهن تا پایان آذر بهره‌برداری می‌شود
آغاز به کار مراکز جامع سلامت آبعلی در هفته آینده/ مراکز جامع سلامت مسکن مهر دماوند و رودهن تا پایان آذر بهره‌برداری می‌شود

فرماندار شهرستان دماوند از آغاز به کار مراکز جامع سلامت آبعلی در هفته آینده خبر داد و گفت: مراکز جامع سلامت مسکن مهر دماوند و رودهن تا پایان آذر بهره‌برداری می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، رضا طاهرخانی در خصوص توسعه خدمات درمانی در شهرستان دماوند گفت: یکی از انتظارات دیرینه مردم شهر آبعلی، احداث مرکز جامع سلامت بود که مجوز آن در سفر رئیس‌جمهور شهید به این منطقه اخذ شد.

وی افزود: با تلاش‌های صورت‌گرفته، این مرکز از هفته آینده به صورت موقت در ساختمانی متعلق به شهرداری آبعلی آغاز به کار خواهد کرد.

فرماندار شهرستان دماوند گفت: در جلسه امروز، راه و شهرسازی متعهد شد زمینی برای احداث ساختمان دائمی این مرکز تخصیص دهد و دانشگاه علوم پزشکی نیز پس از تحویل زمین، اعتبارات لازم برای ساخت این مرکز را تامین خواهد کرد.

طاهرخانی اضافه کرد: این مرکز خدمات متنوعی از جمله دندان‌پزشکی، پزشک عمومی، داروخانه، مامایی و مشاوره‌های سلامت را ارائه خواهد داد.

وی همچنین به افتتاح مراکز جامع سلامت در مناطق مسکن مهر اشاره کرد و گفت: تا پایان ماه، دو مرکز جامع سلامت در مسکن مهر مهک و مهرآباد رودهن افتتاح خواهند شد.

فرماندار شهرستان دماوند خاطرنشان کرد: ادارات خدمات‌رسان نیز متعهد شده‌اند مشکلات مربوط به واگذاری انشعابات این مراکز را به زودی برطرف کنند.