دعوت مدیریت شهری دماوند از گروه‌های کمپینگ/ احداث کمپ ویژه گردشگران در دستور کار مدیریت شهری دماوند
دعوت مدیریت شهری دماوند از گروه‌های کمپینگ/ احداث کمپ ویژه گردشگران در دستور کار مدیریت شهری دماوند

مدیریت شهری دماوند در راستای توسعه گردشگری و جذب توریسم، از نمایشگاه تخصصی کمپینگ بازدید کرد.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، مهدی رضایی مهر، شهردار دماوند و وحید رضایی، رئیس و حسین آرمودیان مقدم عضو شورای اسلامی شهر دماوند به‌منظور دعوت از گروه‌های گردشگری به شهر دماوند، در این بازدید حضور داشتند.

این نمایشگاه با مشارکت ۱۹۰ شرکت تأمین‌کننده، واردکننده و تولیدکننده محصولات و تجهیزات کمپینگ با موضوع اکوتوریسم به‌عنوان قوی‌ترین نمایشگاه در حوزه سفر و طبیعت‌گردی شناخته می‌شود.

شهردار دماوند با تأکید بر اهمیت معرفی این شهر به گردشگران داخلی و خارجی اظهار داشت: دماوند با ظرفیت‌های طبیعی و تاریخی خود، پتانسیل بالایی برای جذب علاقه‌مندان به اکوتوریسم دارد.

رضایی‌مهر افزود: یکی از راه‌های مؤثر برای معرفی دماوند، دعوت و جذب گروه‌های کمپینگ داخلی و خارجی است و ما در حال طراحی و ایجاد سایتی هستیم که برای اولین بار، امکان اسکان این گروه‌ها در دماوند را فراهم کند.

وی تصریح کرد: هدف ما این است که گردشگران پس از اسکان و توقف در سایت پیش‌بینی شده، بتوانند به‌راحتی از جاذبه‌های طبیعی و آثار تاریخی شهر دماوند بازدید کنند.

این بازدید گامی موثر در جهت تقویت زیرساخت‌های گردشگری دماوند و افزایش تعاملات با گروه‌های تخصصی سفر و طبیعت‌گردی به‌شمار می‌آید.