بانوان دماوند و فیروزکوه نیازمد یک فرهنگسرا و پارک ویژه هستند+ تصاویر
بانوان دماوند و فیروزکوه نیازمد یک فرهنگسرا و پارک ویژه هستند+ تصاویر
لیلا زعفرانی، دبیر قرارگاه جوانی جمعیت شرق استان تهران و مشاور امور بانوان و خانواده فرماندار شهرستان دماوند در نشست شورای اداری با حضور رئیس جمهور اظهار کرد: مطالبات بانوان در دماوند و فیروزکوه ایجاد یک فرهنگسرا و فضاهای فرهنگی برای بانوان است.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، لیلا زعفرانی، دبیر قرارگاه جوانی جمعیت شرق استان تهران و مشاور امور بانوان و خانواده فرماندار شهرستان دماوند در نشست شورای اداری با حضور رئیس جمهور اظهار کرد: مطالبات بانوان در دماوند و فیروزکوه ایجاد یک فرهنگسرا و فضاهای فرهنگی برای بانوان است.

وی با بیان اینکه نیاز است که بودجه‌هایی برای فعالیت بانوان اختصاص یابد، افزود: با توجه به کاهش نرخ رشد جمعیت، تا پنج سال آینده مشکلی که مقام معظم رهبری در خصوص جوانی جمعیت فرمودند، دماوند نیز بی‌نصیب از این موضوع نیست.

دبیر قرارگاه جوانی جمعیت شرق استان تهران گفت: اگر فکر اساسی برای جوانی جمعیت شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه نشود، مطمئناً مشکلات زیادی در آینده خواهیم داشت.

زعفرانی تصریح کرد: به نظر می‌رسد که قانون جوانی جمعیت خیلی اجرایی نشده و نیاز است که بحث اختصاص زمین و مسکن به جوانان به خصوص خانواده‌های چند فرزندی به طور جدی مورد توجه قرار گیرد.

وی بیان کرد: در شهرستان دماوند فضایی به عنوان پارک خانواده وجود ندارد و نیاز داریم که موضوع فعالیت‌های بانوان به صورت جدی مد نظر قرار گیرد.

انتهای پیام/