به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، دکتر مهدی رضاییمهر شهردار دماوند به همراه بهرنگ عسگری مسئول واحد فنی و عمرانی شهرداری دماوند و مشاور طرح از ورودی شهر دماوند در منطقه گیلاوند بازدید کردند.
در این بازدید، طرح احداث زیرگذر برای اتصال محور تهران – فیروزکوه به بلوار ۶۰ متری سردار سلیمانی (بعثت) مورد بحث و بررسی قرار گرفت که مطالعات اولیه این طرح انجام و آماده شده و برای اجرا نیاز به مصوبه شورای ترافیک شهرستان و استان دارد که توسط شهردار دماوند در حال پیگیری است.
شایان ذکر است؛ نبود جاده کمربندی و حجم ترافیک خودروها در مبادی شهر دماوند (بلوار آیت الله خامنهای منطقه گیلاوند)، ورود و تردد شهروندان و گردشگران را برای دسترسیهای محلی دچار مشکلاتی کرده است.
در همین راستا، احداث زیرگذر برای اتصال محور تهران – فیروزکوه به بلوار شهید سلیمانی در کاهش وقت و جلوگیری از معطلی شهروندان و تسهیل در دسترسیهای محل مثمر ثمر است.
انتهای پیام/



































