آب منطقه بزرگ هومند وادان از کجا تأمین می‌شود؟/ لزوم شناسایی انشعابات و چاه‌های غیرمجاز در دماوند
آب منطقه بزرگ هومند وادان از کجا تأمین می‌شود؟/ لزوم شناسایی انشعابات و چاه‌های غیرمجاز در دماوند

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دماوند با طرح این سئوال که آب منطقه بزرگ هومند وادان از کجا تأمین می‌شود؟، بر لزوم شناسایی انشعابات و چاه‌های غیرمجاز در دماوند تأکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، نقی میرزاکریمی، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دماوند در نشست ستاد مدیریت بحران شهرستان دماوند اظهار کرد: وقتی از ارتفاعات دریاچه تار نگاه می‌کنیم، هومند وادان از شهر دماوند بزرگ‌تر شده است، آب این منطقه از کجا تامین می‌شود؟

وی افزود: قیمت آب به نسبت انشعابات دیگر بسیار کمتر است و با وضعیت موجود، هرچه آب تامین گردد، مصرف می‌شود.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دماوند گفت: باید انشعابات غیرمجاز شناسایی و قطع شود و برای مجازها نیز حد مصرف آب مشخص گردد.

میرزاکریمی تصریح کرد: تأمین آب از نشتی سد لار، پروژه‌ای زمان‌بر است و باید تدبیر بیشتری با توجه به فرارسیدن فصل گرما اندیشیده شود و بارگذاری‌های جدید جمعیت در شهرها و روستاها کنترل گردد.

وی ادامه داد: همچنین با توجه به اینکه بیشترین آب کشور در حوزه کشاورزی مصرف می‌شود، چاه‌های کشاورزی باید به سمتی هدایت شود که با اصول آبیاری نوین مورد استفاده قرار گیرند‌.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دماوند تأکید کرد: از سویی دیگر، باید برای شناسایی و انسداد چاه‌های غیرمجاز شهرستان دماوند هم باید نشست ستاد مدیریت بحران تشکیل شود.
انتهای پیام/