برخورد قاطع پلیس با عاملان بی‌نظمی چهارشنبه آخر سال در دماوند/ آسایش و آرامش شهروندان خط قرمز پلیس است
برخورد قاطع پلیس با عاملان بی‌نظمی چهارشنبه آخر سال در دماوند/ آسایش و آرامش شهروندان خط قرمز پلیس است

فرمانده انتظامی دماوند از برخورد قاطع پلیس با عاملان بی‌نظمی و هنجارشکن در دماوند خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، سرهنگ حسین فاضلی، فرمانده انتظامی شهرستان دماوند در گفت‌وگو با خبرنگاران با بیان اینکه خانواده‌ها در پیشگیری از حوادث چهارشنبه سوری نقش مهمی ایفا می‌کنند، گفت: هرگونه بی‌توجهی به نکات ایمنی و سهل‌انگاری در برپایی مراسم چهارشنبه‌سوری می‌تواند زیان‌های جانی و مالی سنگین و غیر قابل جبرانی را در پی داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه آرامش روحی و روانی و سلامت جسمی مردم از اولویت‌های پلیس است، بیان کرد: چنانچه فردی بخواهد به حقوق مردم تعدی کرده و با ایجاد بی‌نظمی در جامعه آرامش مردم را به هم بزند پلیس با قاطعیت با عاملان با هماهنگی قضایی برخورد خواهد کرد.

فرمانده انتظامی دماوند توصیه نمود: فرزندانتان را از نگهداری مواد محترقه، تهیه و ساخت وسایل آتش بازی دستی حتی در مقادیر بسیار کم در جیب لباس و کیف منع کنید.

فاضلی تصریح کرد: به شهروندان عزیز توصیه می‌شود خاموش کننده‌های دستی را در منزل و محل کار و در خودرو به صورت آماده و در دسترس داشته باشند تا در صورت نیاز بتوانند از آنها استفاده کنند.

وی بیان کرد: اولویت اول ما در چهارشنبه آخر سال، پیشگیری از جرائم است و در این ارتباط پلیس به هیچ وجه با شادی و نشاط مردم مخالف نیست بلکه در کنار مردم و با مردم و برای مردم است اما چنانچه برخی افراد معدود هنجار شکن قصد سد معبر و مزاحمت هایی برای شهروندان داشته باشند با هماهنگی مقام قضائی به‌طور قاطع با آنان برخورد خواهد شد.

انتهای پیام/