به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، زنگ سلامت همزمان با هفته سلامت با حضور «زهرا طاولی» مدیر و «رقیه عرب» معاون پرورشی و تربیت بدنی و کارشناسان آموزش و پرورش دماوند و «حسن خیرخواه» مدیر و معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دماوند، «سعید طاهری» رئیس جمعیت هلال احمر و نیروهای امدادی هلال احمر دماوند و «مسعود مسلمیفر» و «ثمانه میرزاحسینی» رؤسای بیمارستانهای سوم شعبان و حضرت فاطمه (س) شهرستان دماوند و مقامات شهرستانی در مدرسه شهید کرمانی شهر دماوند نواخته شد.
در این مراسم، خیرخواه و طاولی ضمن سخنرانی در خصوص هفته سلامت، از نمایشگاههای کاردستی و نقاشی دانش اموزان بازدید کردند؛ همچنین در این مراسم سفیران سلامت دانشجویی با اجرای سرود و برنامه های متنوع به پاسداشت هفته سلامت پرداختند.
در پایان با اهدا جوایز از دانش آموزان خلاق که صاحب اثر هنری در خصوص هفته سلامت بودند تقدیر بهعمل آمد.
لازم به ذکر است؛ این مراسم با هماهنگی واحد مدارس و جوانان و آموزش و ارتقائ سلامت شبکه با مدیریت آموزش و پرورش شهرستان دماوند برگزار شد.
انتهای پیام/




































