نماینده منتخب دماوند و فیروزکوه گفت: مجلس یازدهم در بخش اشتغال و گرانی باید قدمهای جدی بردارد و طرحهای ضربتی اقتصادی را تصویب کند.
به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، سیداحمد رسولینژاد، نماینده منتخب دماوند و فیروزکوه در مجلس یازدهم ، با اشاره به شفافیت آرای نمایندگان مجلس گفت: شفافیت آرا یکی از نیازهای مجلس است، نماینده باید شجاع باشد و از شفافیت ترسی نداشته باشد، زیرا برخی از نمایندگان نگرانیهایی دارند.
او یادآور شد: بنده جزو موافقان طرح شفافیت آرای نمایندگان مجلس هستم و معتقدم اگر نمایندهای ادعای شجاع بودن و دفاع از حقوق مردم را میکند باید به سوگند خود در بدو ورود به مجلس وفادار باشد؛ همچنین در این شفافیت معایبی وجود ندارد و یک حُسن است.
نماینده منتخب دماوند و فیروزکوه در مجلس یازدهم تصریح کرد: قطعا اولویتهای مجلس یازدهم مبارزه با رکود، بیماری، تورم، گرانی،کاهش ازدواج و افزایش طلاق است.
رسولی نژاد بیان کرد: مجلس یازدهم در بخش اشتغال و گرانی باید قدمهای جدی بردارد و اگر مجلس موثر و محبوبی میخواهیم لازم است که در چند ماه اول آغاز به کار، طرحهای ضربتی اقتصادی را تصویب کند.
نماینده منتخب دماوند و فیروزکوه در مجلس یازدهم گفت: مجلس یازدهم باید نگاه ویژهای به معیشت مردم داشته باشد البته امیدواریم بتوانیم شکاف طبقاتی را کمتر کنیم.
منبع: باشگاه خبرنگاران
انتهای پیام/

































