هشدار دادستانی به مشاوران املاک دماوند/ مشاوران املاک حق پذیرش پیمانکاری ندارند
هشدار دادستانی به مشاوران املاک دماوند/ مشاوران املاک حق پذیرش پیمانکاری ندارند

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دماوند گفت: شغل مشاوران املاک، املاکی است و حق پذیرش پیمانکاری را ندارند و اگر می‌خواهند پیمانکار شوند، مشاوران املاک خود را تعطیل کنند.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، محمدتقی تقی‌زاده در خصوص وضعیت ساخت و سازهای غیرمجاز در شهرستان دماوند اظهار کرد: مردم باید جدیت دستگاه‌ها را در حفظ و حراست از منابع ملی احساس کنند و مهم‌تر اینکه خود مردم باید به این سمت گرایش یابند که دلسوزانه از این منابع حراست کنند و این امر را فقط به دولت محول نکنند.

وی با بیان اینکه هزینه‌های تغییر کاربری و وقوع جرم و دست‌اندازی به منابع طبیعی را باید افزایش دهیم، افزود: افراد برای دسترسی و به دست آوردن راحت پول به این سمت گرایش پیدا می‌کنند و به تغییر کاربری اراضی و ساخت و سازغیرمجاز هجوم می‌آورند‌.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دماوند گفت: نشستی با یکی از مسئولان شهرک‌های صنعتی داشتیم، گفتند که به حدود ۴۰ کارگر نیاز داریم و طی چند ماه آینده با راه‌اندازی فاز دیگر، حدود ۶۰۰ کارگر متخصص احتیاج داریم.

تقی‌زاده ادامه داد: این مسئول گلایه می‌کرد که افراد تمایل ندارند که در این مسیر کار کنند؛ به واسطه اینکه خیلی راه ساده برای پول درآوردن در دماوند ایجاد شده و آن کارهای پیمانکاری، خرید و فروش و دلالی زمین است.

وی تصریح کرد: افراد پاک‌دست و درستکار بین کسانی که در امر خرید و فروش اراضی و مشاوران املاک هستند، وجود دارد، اما در میدان که حضور داشتم، برخی افراد نقش دلالی و پیمانکاری را بازی می‌کنند و اراضی را با قیمت ناچیز می‌خرند؛ نمونه آن اینکه زمین را متری ۱۰۰ هزار تومان از کشاورز خریداری و غیرقانونی تفکیک کردند و پیمانکاری آن را هم خودشان انجام دادند.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دماوند اضافه کرد تاکید کرد: به املاکی‌ها هشدار می‌دهیم که شغل مشاوران املاک، املاکی است و حق پذیرش پیمانکاری را ندارند؛ اگر می‌خواهند پیمانکار شوند، مشاور املاک خود را تعطیل کنند و به سراغ آن بروند؛  مشاوران املاک باید برچسب‌ها و نوشته‌های تبلیغاتی پیمانکاری را از دفاتر خود حذف کنند و شغل خود را به صورت روشن و رسماً اعلام کنند.

تقی‌زاده افزود: یکی از مشکلات این است که مشاور املاک باید امین مردم باشد و نوع کاربری املاک‌ را به روشنی و دقیق برای خریدار روشن و بیان کند، این مطلب را به صورت واضح اعلام نمی‌کند و پیمانکاری آن امور را نیز بر عهده می‌گیرند.

وی گفت: شهرستان دماوند گسترده است و نیروهای جهاد کشاورزی، منابع طبیعی و سایر دستگاه‌ها محدود هستند و نمی‌توانیم در هر روستا یک نفر را مستقر کنیم تا رفت و آمدها آنها را مانع شود؛ باید خود مردم وارد میدان شوند و اراضی کشاورزی را پاسداری کنند.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دماوند اضافه کرد خاطرنشان کرد: فیلمی را در ایام نوروز برای ما ارسال کردند که ساعت یک بامداد، یکی از مصالح فروشی‌ها در حال بارگیری مصالح بود و مشاهده کردیم از ساعت ۲ بامداد شروع به ساخت و ساز کردند و باید جلوی این موارد گرفته شود.

انتهای پیام/