فرمانده پلیس راه ویژه شرق استان تهران گفت: در اثر واژگونی یک دستگاه خودرو تیبا در مسیر دماوند به فیروزکوه، سه نفر کشته و دو تن مصدوم شدند.
به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، سرهنگ سیاوش محبی گفت: در پی اعلام مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر واژگونی یک دستگاه سواری تیبا در جاده دماوند- فیروزکوه ماموران انتظامی بلافاصله به محل حاده اعزام شدند.
وی گفت: ماموران هنگام حضور در صحنه وقوع حادثه، با یک دستگاه خودروی تیپا با ۵ سرنشین مواجه شدند که بر اساس اعلام نظر کارشناسان تصادفات جادهای به دلیل تخطی از سرعت مطمئنه و ناتوانایی در کنترل وسیله نقلیه در پیچ خطرناک و لغزندگی جاده از مسیر اصلی خارج شده و واژگون شده بود.
فرمانده پلیس راه ویژه شرق استان تهران افزود: در این حادثه ۳ نفر از سرنشینان خودرو جان خود را از دست داده و ۲ نفر دیگر به دلیل شدت جراحات وارده، به بیمارستان منتقل شدند.
محبی تصریح کرد: رانندگی در شرایط بد آب و هوایی به دقت و تمرکز بیشتری نیاز دارد و رانندگان در این شرایط نامساعد جوی می باید با سرعت مطمئنه رانندگی کنند تا شاهد بروز حوادث جادهای نباشیم.
انتهای پیام/س



































