ورود پراید به چشمه اعلای دماوند عمدی نبود
ورود پراید به چشمه اعلای دماوند عمدی نبود

فرماندار شهرستان دماوند گفت: حادثه دیشب مجموعه گردشگری چشمه اعلای دماوند فقط یک حادثه رانندگی بود و هیچ عمدی در کار نبوده است.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، مجید صفری فرماندار شهرستان دماوند، دقایقی پیش در گفت‌وگو با خبرنگاران در تشریح حادثه شب گذشته چشمه اعلاء اظهار کرد: با توجه به شیب بسیار زیاد در چشمه اعلا برای رفت‌وآمد و پارک خودروها، راننده نتوانسته خودروی پراید را کنترل کند و وارد جمعیت و محوطه شد.

وی با بیان اینکه هیچ عمدی در این حادثه وجود نداشته است، گفت: در این حادثه، چهار نفر از همشهریان به‌صورت سطحی دچار جراحت شدند که عوامل امدادی و انتظامی به‌فوریت در محل حاضر شدند.

فرماندار دماوند تصریح کرد: بر این اساس، مجروحان به بیمارستان منتقل و به‌صورت سرپایی مداوا شدند.

صفری اضافه کرد: راننده پراید نیز توسط عوامل انتظامی دستگیر شد و در اختیار حوزه قضایی قرار گرفت.

دیشب در اتفاقی عجیب راننده سواری پراید با خودروی خود وارد جمعیتی از مردم در محوطه تفرجگاهی چشمه اعلای دماوند شد و شماری از آنان را زیر گرفت.

در این حادثه ۴ نفر مجروح شدند که اورژانس دماوند با اعزام آمبولانس و تکنسین‌های خود به مجروحان امدادرسانی کرد.

انتهای پیام/