خبرنگاران نقش مؤثری در کنترل بحران‌ها دارند/ احداث بهمن‌گیر در محور هراز
خبرنگاران نقش مؤثری در کنترل بحران‌ها دارند/ احداث بهمن‌گیر در محور هراز

فرماندار دماوند با بیان اینکه خبرنگاران نقش مؤثری در کنترل بحران‌ها دارند، از احداث بهمن‌گیر در محور هراز محدوده مبارک‌آباد آبعلی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، مجید صفری ظهر امروز در دیدار نوروزی با اصحاب رسانه دماوند با اشاره به نقش خبرنگاران در بحث اطلاع رسانی به هنگام به مسافران و شهروندان در جلوگیری از بحران اظهار داشت: تعبیه سیستم اطلاع رسانی برای بحران همچون فرکانس اختصاصی رادیو می‌تواند جهت آگاهی بخشی به مسافران و شهروندان از آخرین وضعیت جوی و تردد، مؤثر باشد.

صفری بیان کرد: تجهیزات و امکانات راهداری شهرستان افزایش پیدا کرده و اعتبار مناسبی در بحث آبخیزداری لحاظ شده که نیازمند اقدام به موقع دستگاه‌های متولی برای پیگیری در بحث تخصیص اعتبار است و دولت نیز به منظور رفع این مشکلات برنامه‌هایی در سال جاری در نظر گرفته است.

*تمام دستگاه‌های دماوند آماده‌باش هستند/ مدت زمان توقف خودروها در جاده دماوند کاهش یافته است

فرماندار شهرستان دماوند با بیان اینکه میزان شدت بارش‌ها در چند روز آینده افزایش خواهد یافت، گفت: با توجه به پیش‌بینی هواشناسی مبنی بر ادامه بارش باران در چند روز آینده به ویژه در غرب کشور، تمام دستگاه‌های خدماتی، امدادی و انتظامی در دماوند آماده‌باش هستند.

صفری با تأکید بر اینکه در صورت وقوع بحران در محور دماوند – فیروزکوه راه اضطراری برای امدادرسانی پیش‌بینی نشده است، تصریح کرد: در طول سال گذشته زمان توقف خودروها در مسیرهای مواصلاتی دماوند در هنگام وقوع بحران و ترافیک ناشی از آن، کاهش چشمگیری نسبت به مدت مشابه داشته است که این موضوع برگرفته از برنامه‌ریزی لازم برای این امر و امداد‌رسانی به موقع در این شرایط است.

وی برگزاری انتخابات و مدیریت بحران را به عنوان موضوعات مهم در سال جاری دانست و اظهار داشت: با توجه به حادثه خیز بودن محور هراز، احداث بهمن گیر در این جاده در منطقه مبارک آباد در دستور کار قرار گرفته است.

*نقش رسانه‌ها در آگاهی بخشی به جامعه پر رنگ‌تر است/ هماهنگی و همراهی خبرنگاران با مجموعه اداری دماوند

فرماندار شهرستان دماوند همچنین به نقش خبرنگاران در مواقع بحران اشاره کرد و افزود: لازم است که انتشار اخبار در مواقع بحران با رویکرد ایجاد آرامش بین مردم صورت گیرد و در بحران باید همه پای کار باشند و به هم کمک کنند و این مشارکت تأثیر بسزایی در کنترل شرایط خواهد داشت.

صفری در ادامه با بیان اینکه در مواقع بحران مشارکت مردم تأثیر بسزایی دارد خاطر نشان کرد: نقش رسانه‌ها در آگاهی بخشی به جامعه و همراه نمودن مردم، از دیگر اقشار در این زمینه پر رنگ‌تر است.

وی در پایان خواستار هماهنگی و همراهی خبرنگاران با مجموعه اداری شهرستان در اطلاع رسانی به هنگام اخبار و اقدامات در سال ۹۸ شد.

انتهای پیام/س