۲۰ خانه بهداشت در دماوند نیاز به نوسازی دارد/ خانه بهداشت «وادان» افتتاح می‌شود
۲۰ خانه بهداشت در دماوند نیاز به نوسازی دارد/ خانه بهداشت «وادان» افتتاح می‌شود

رئیس شبکه بهداشت و درمان دماوند گفت: از تعداد ۲۶ خانه بهداشت موجود در دماوند، ۲۰ مورد نیاز به نوسازی دارد.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، حسن خیرخواه از وجود پنج مرکز خدمات جامع سلامت در این شهرستان خبر داد و اظهار کرد: مراکز ما دارای یک پایگاه ضمیمه است و تعداد چهار پایگاه غیرضمیمه نیز در آبعلی، مرانک، دماوند و حصار وجود دارد.

وی افزود: به طور کلی ۲۶ خانه بهداشت در روستاهای دماوند وجود دارد که امسال علاوه بر افتتاح خانه بهداشت روستای مرا، خانه بهداشت وادان نیز مورد افتتاح قرار می‌گیرد؛ این خانه بهداشت توسط فردی خیر ساخته شده که در صورت برطرف شدن برخی از مشکلات به زودی شاهد افتتاح آن خواهیم بود.

رئیس شبکه بهداشت و درمان دماوند به بیان برخی از مشکلات پرداخته و عنوان کرد: متأسفانه تنها حدود ۶ خانه بهداشت در این شهرستان تقریبا نوساز است و به طور کلی از تعداد ۲۶ خانه بهداشت موجود در دماوند، ۲۰ مورد نیاز به نوسازی دارد.

خیرخواه ادامه داد: مرکز جیلارد یکی از مواردی است که نیاز به نوسازی دارد و متأسفانه بیشتر خانه‌های بهداشت دماوند، بیش از ۳۸ سال و یا حتی ۴۰ سال قدمت دارند.

وی تصریح کرد: خانه بهداشت در همه روستاهایی که لازم بوده، موجود است و اگر روستایی دارای جمعیت حد نصاب باشد، به عنوان روستاهای اقماری محسوب شده و نیروهای بهورز به صورت سیار به ارائه خدمت در آن می‌پردازند.

رئیس شبکه بهداشت و درمان دماوند با اشاره به افتتاح خانه بهداشت روستای مرا بیان کرد: این روستا دارای یک‌هزار نفر جمعیت است که در سال گذشته، تعداد ۹۵۰ نفر این به مرکز مراجعه کرده و ۱۴ هزار خدمت در زمینه‌های مختلف اعم از مادر و کودک، سالمندان، واکسیناسیون، مراقبت از بیماری‌ها و غیره دریافت کردند.

منبع: فارس

انتهای پیام/س