آتشسوزی ۲۰ هکتار از مزارع حریم شهر کیلان با کمترین امکانات و تجهیزات به دنبال تلاش نیروهای آتشنشانی طی عملیات چهار ساعته مهار شد.
به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، بر اثر بیتوجهی برخی افراد، مزرعه میشینه در حریم شهر کیلان دچار آتشسوزی شد که در پی این حادثه ایستگاههای آتشنشانی شهرهای کیلان، آبسرد و دماوند و همچنین دهیاریهای وادان و سربندان به محل حادثه اعزام شدند.
با توجه به گستردگی حجم حریق، مسؤول مدیریت بحران شهرستان دماوند، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر کیلان، مسؤول حراست فرمانداری دماوند، مسؤولان آتشنشانی شهرهای شهرستان دماوند، مسؤول حفاظت از اراضی منابع طبیعی دماوند و جمعی از مسؤولان در عملیات اطفای حریق حضور پیدا کردند.

*۲ هکتار باغ و ۱۰۰ کندوی عسل در آتش سوخت
مسؤول مدیریت بحران دماوند در حاشیه این عملیات اظهار کرد: طی تماس تلفنی مسؤول آتشنشانی شهر کیلان در خصوص آتشسوزی در حریم شهر کیلان اعضای ستاد مدیریت بحران شهرستان دماوند در حالت آمادهباش قرار گرفتند و نیروهای آتشنشانی و امدادی به محل حادثه اعزام شدند.
جعفر نورمحمدی افزود: با توجه به حجم وسیعی از علف خشک در منطقه، متأسفانه آتشسوزی بر اثر سهلانگاری کسانی که آتش روشن کرده بودند، رخ داد و بالغبر ۲۰ هکتار از اراضی دچار آتشسوزی شد و دو هکتار باغ، ۱۰۰ عدد کندوی عسل و شبکه قطرهای آب در این حریق دچار سوختند.
وی خاطرنشان کرد: بر اثر حجم آتش و بادی که در منطقه میوزید، آتشنشانان کیلان، آبسرد، دماوند و روستاهای وادان و سربندان وارد انجام عملیات اطفای حریق شدند که بعد از چهار ساعت آتش مهار شد.
مسؤول مدیریت بحران دماوند متذکر شد: شهروندان به محض اینکه در جایی آتش مشاهده کردند با سامانه ۱۲۵ آتشنشانی تماس بگیرند تا با اقدام فوری آتشنشانان و امدادگران شاهد افزایش حجم آتشسوزی نباشیم.
نورمحمدی اضافه کرد: از همه کسانی که در عملیات اطفای حریق مزرعه میشینه در حریم شهر کیلان نهایت کمکرسانی را داشتند، قدردانی میکنیم.

*توصیه به کشاورزان و باغداران
شهردار کیلان نیز در ادامه افزود: متأسفانه برخی شهروندان با بیتوجهی نسبت به مسائل ایمنی باعث آتشسوزی در مزرعه میشینه شدند که با کمک عوامل آتشنشانی کیلان و شهرهای اطراف آتش مهار شد.
ایرج گورزیراد گفت: با توجه به بازدید از مزارع و باغهای شهر کیلان، علفهای خشک در مزارع زیاد است که از کشاورزان و باغداران میخواهیم در اسرع وقت نسبت به هرس مزارع خود اقدام کنند تا شاهد اینگونه حوادث در منطقه نباشیم.

*امکانات موجود پاسخگوی حوادث نیست
سخنگوی شورای شهر کیلان هم بالغبر ۵۰ نیرو در عملیات اطفای حریق مزرعه میشینه در حریم این شهر حضور داشتند، تصریح کرد: از حضور به موقع، آتشنشانان شهرهای کیلان، آبسرد و دماوند، وادان، سربندان و حفاظت اراضی اراضی منابع طبیعی و هلال احمر در منطقه برای مهار آتش قدردانی میکنیم.
سیداصغر میرعلینقی بیان کرد: با توجه به بارندگیهای اخیر، کیلان نیازمند حمایتهای بشتری است؛ چراکه امکانات در شهرستان دماوند پاسخگوی اینگونه حوادث نیست.
وی تأکید کرد: از استاندار تهران تقاضا داریم که حمایت بیشتری در خصوص ترزیق امکانات آتشنشانی از شهرهای شهرستان دماوند داشته باشند که اگر چند اتفاق همزمان رخ دهد، امکانات موجود پاسخگو نیست.

انتهای پیام/

































