مردم باید احساس کنند که اصل بی‌طرفی در برگزاری انتخابات حاکم است
مردم باید احساس کنند که اصل بی‌طرفی در برگزاری انتخابات حاکم است
فرماندار شهرستان دماوند:انتخابات 11 اسفندماه نخستین انتخاباتی است که در دولت سیزدهم برگزار می‌شود که سلامت و برگزاری بدون نقص و همچنین حضور گسترده مردم در پای صندوق‌های رأی هم برای دولت و هم نظام بسیار است و همه باید پای کار باشیم.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، طاهرخانی، فرماندار شهرستان دماوند صبح امروز در نشست شورای اداری شهرستان اظهار داشت: انتخابات ۱۱ اسفندماه نخستین انتخاباتی است که در دولت سیزدهم برگزار می‌شود که سلامت و برگزاری بدون نقص و همچنین حضور گسترده مردم در پای صندوق‌های رأی هم برای دولت و هم نظام بسیار است و همه باید پای کار باشیم.

وی با بیان اینکه از امروز تا پایان برگزاری انتخابات، هیچ مسئول و دست‌اندرکاری در مرخصی نخواهد بود و همه در آماده باش کامل برای برگزاری هرچه بهتر انتخابات هستند، افزود: تمامی هماهنگی‌ها و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در دستور کار قرار دارد و لازم است در زمینه امیدآفرینی و تبیین دستاوردهای نظام و دولت در حوزه‌های مختلف تلاش کنیم و با برگزاری نشست‌های متعدد با گروه‌های هدف، آحاد جامعه را به حضور گسترده در پای صندوق‌های رأی تشویق و از هرگونه جانبداری جدا پرهیز کنیم.

فرماندار شهرستان دماوند تصریح کرد: چه در وقت اداری و چه خارج از وقت اداری، مدیری را نبینیم که دنبال نامزدها باشد و صحبت از یک نامزد کند و مردم باید احساس کنند که اصل بی طرفی در برگزاری انتخابات حاکم است.

طاهرخانی گفت: به لطف خدا و امام زمان (عج) تلاش خواهیم کرد تا سالم‌ترین و بی‌نقص‌ترین انتخابات را در یک محیط آرام برای مردم برگزار کنیم، چراکه رأی مردم حق الناس است و در این زمینه همه مردم باید تلاش کنند تا به بهترین نحو ممکن از آرای مردم صیانت شود.

انتهای پیام/