عدم برگزاری مراسمات به صورت حضوری در دماوند/ ملاک عمل ما  تصمیمات ستاد ملی مدیریت کرونا است
عدم برگزاری مراسمات به صورت حضوری در دماوند/ ملاک عمل ما  تصمیمات ستاد ملی مدیریت کرونا است

معاون سیاسی و انتظامی فرماندار دماوند گفت: ملاک عمل ما در نحوه برگزاری مراسمات، دستورالعمل ها و تصمیمات ستاد ملی مدیریت کرونا است.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، ابوالفضل حلیم زمهریر در نشست کارگروه بانوان و امور خانواده شهرستان دماوند اظهار داشت: زن در فرهنگ ملی ما و دین مبین اسلام از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است و کمتر مکتبی به مانند اسلام به جایگاه و نقش واقعی زن در خانواده، جامعه و پیشرفت و تعالی انسان پرداخته است.

وی افزود: در پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، زنان به عنوان سنگ بنای خانواده نقش مهمی ایفا می کنند، لذا باید امور بانوان ادارات و مشاورین بانوان ادارات به صورت تخصصی و فنی به ریشه یابی علل آسیبهای اجتماعی پرداخته و نظرات خود را به امور بانوان و خانواده فرمانداری ارائه دهند.

معاون سیاسی و انتظامی فرماندار دماوند ادامه داد: مناطق آسیب‌پذیر و حاشیه نشین در انجام اقدامات فرهنگی و پیشگیری باید در اولویت کار قرار گیرند.

زمهریر خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط کرونا، ملاک عمل ما در نحوه برگزاری هرگونه مراسمات، برنامه‌ها، نکوداشتها و عزاداری‌ها در سطح شهرستان، دستورالعمل ها و تصمیمات ستاد ملی مدیریت کرونا است.

وی گفت: با وجود عدم برگزاری مراسمات به صورت حضوری، نباید از اصل موضوع غافل شویم، بلکه باید با تولید محتوای مناسب این موضوع در قالب طراحی مسابقات و ویژه برنامه ها در فضای مجازی مدنظر قرار گیرد.

انتهای پیام/