شنیدن گلایه های مردم نباید گوش مسئولان را آزار دهد/ برخی اقشار مشکلات اقتصادی روزانه دارند
شنیدن گلایه های مردم نباید گوش مسئولان را آزار دهد/ برخی اقشار مشکلات اقتصادی روزانه دارند

خطیب نماز جمعه دماوند گفت: شنیدن گلایه های مردم نباید گوش مسئولان را آزار دهد؛ برخی اقشار مشکلات اقتصادی روزانه دارند

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، حجت‌الاسلام کاظم فتاح‌دماوندی، امام جمعه دماوند ظهر امروز در خطبه‌های عبادی و سیاسی نماز جمعه این هفته دماوند اظهار کرد: شرایط فعلی کشور اقتضای بیشتری برای مردمی بودن مسئولین دارد؛ امروز بیشتر باید برای حل مشکلات مردم تلاش کنیم.

وی افزود: نگاه از بالا به پایین و خود را بالاتر از مردم دانستن و تکبر و بدرفتاری کردن با مردم دور از شأن مسئول ایرانی است؛ وقتی در مسائل اقتصادی نیاز به همراهی مردم داریم و در مسائل نظامی و امنیتی نیاز به کمک مردم داریم و در مسائل سازندگی کشور تکیه به مردم داریم، پس باید خدمت به این مردم را مضاعف کنیم.

*شنیدن گلایه های مردم نباید گوش مسئولان را آزار دهد/ اجناسی قرار نبود گران شود

امام جمعه دماوند گفت: شنیدن گلایه های مردم و گوش دادن به انتقادات و پیشنهادات مردمی نباید گوش مسئولان را آزار دهد، بلکه باید از حرف مردم استقبال کند و با جان و دل بپذیرند.

حجت‌الاسلام فتاح‌دماوندی تصریح کرد: برگزاری ملاقات های مردمی و بر پایی میز خدمت در نمازهای جمعه و حضور در مساجد برای پرسش و پاسخ، هم مصداق جهاد تبیین است و هم سرعت خدمت‌رسانی را بالا می‌برد.

وی بیان کرد: یکی از دغدغه‌های مهم مردم در این روزها افزایش قیمت ها در اجناسی است که قرار نبود گران شود؛ گران شدن اقلام مختلف مصرفی مردم و تورم روزانه با افزایش حقوق و دستمزد تناسب ندارد و توانایی خرید مردم کاهش زیادی پیدا کرده است.

* حقوق حداقل برخی افراد کفاف پرداخت اجاره را نمی‌دهد/ مردم مزایای حذف ارز ترجیحی ببینند

امام جمعه دماوند خاطرنشان کرد: حقوق حداقلی برخی افراد ضعیف کفاف پرداخت اجاره مسکن و خوراک وپوشاک آنها را نمی‌دهد؛ دولت سیزدهم باید مراقب باشد جراحی اقتصادی حذف ارز ترجیحی به قیمت گزاف فشار مضاعف به اقشار ضعیف تمام نشود.

حجت‌الاسلام فتاح‌دماوندی فتاح‌دماوندی تأکید کرد: مردم توقع دارند مزایای حذف ارز ترجیحی و آزادسازی قیمت‌ها را روی سفره‌های خود ببینند نه فقط در کلام مسؤولان؛ البته ما می‌دانیم که حاکم شدن آثار مثبت حذف ارز ترجیحی نیاز به زمان لازم را دارد، اما برخی اقشار ضعیف، مشکلات اقتصادی روزانه دارند، باید به حال آنها فکری کرد.

وی ادامه داد: مقام معظم رهبری مثل امام خمینی(ره) همیشه تاکید دارند که کشور به بن بست نرسیده و راه برای حل مشکلات باز است،مسؤلین باید ثروت و امکانات کشور رابا حکمت و تدبیر به خدمت مردم در آورند.

* مواظب باشیم غرب پرستان در کشور دوباره نفوذ نکنند/ حاکم شدن سبک زندگی غربی توطئه نرم دشمن است

امام جمعه دماوند اظهار داشت: همه باید مواظب باشیم غرب پرستان در کشور دوباره نفوذ نکنند، حاکم شدن سبک زندگی غربی به‌جای سبک زندگی اسلامی، توطئه نرم دشمن است که ضربه سختی به ما خواهد زد.

حجت‌الاسلام فتاح‌دماوندی فتاح‌دماوندی افزود: مردم نجیب و عزیز و غیور ایران، جمهوری اسلامی را ایجاد کردند و آن را دوست دارند؛ این واقعیت را می‌شود از علافه آنها به شهید سلیمانی به خوبی فهمید؛ مسئولین خدمتگزار در کشور فراوانند، دولت تصمیم جدی دارد که دست مفسدین اقتصادی را قطع کند، باید به دولت کمک کنیم.

وی گفت: وجود تعدادی خیانتکار زالو صفت در برخی ادارات که به نفع خود و به ضرر مردم کار می کنند چهره نظام را خدشه دار می کند، لازم است مردم آنها را معرفی کنند؛ باید فرزندان خود را برای پذیرش مسئولیت در آینده نزدیک تربیت کنیم، این کشور به مدیران متعهد و متخصص فراوانی نیاز دارد.

*سبک زندگی امام و شهدا باید الگوسازی شود/ صهیونیست‌ها مخل مذاکرات هستند

امام جمعه دماوند تصریح کرد: وظیفه آموزش و پرورش و آموزش عالی در پرورش نسل جدید مدیران و کارمندان سنگین است؛ سبک زندگی امام و شهدا باید الگوسازی شود؛ در موضوع انرژی هسته‌ای و مذاکرات، سیاست ما مقاومت و اقدام برابر اقدام است.

حجت‌الاسلام فتاح‌دماوندی فتاح‌دماوندی اضافه کرد: غربی‌ها اگر می‌خواهند مذاکرات به نتیجه برسد، باید عوامل صهیونیستی را بیرون بیندازند، آنها مخل و خرابکار هستند.

انتهای پیام/