دولت با مصوبه خود رانت ایجاد کرد/ موارد زیادی برای برخورد با دولت وجود دارد
دولت با مصوبه خود رانت ایجاد کرد/ موارد زیادی برای برخورد با دولت وجود دارد

نائب‌رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس درباره افزایش قیمت کالاهای اساسی در روزهای آخر دولت موضع‌گیری گرد.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، سیداحمد رسولی‌نژاد، نائب‌رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس درباره افزایش قیمت کالاهای اساسی در روزهای آخر دولت اظهار کرد: در روزهای پایانی دولت اجازه صادرات شیر، شیر خشک، کره و گوشت دام داده می‌شود؛ در هیچ کجای دنبا اجازه نمی‌دهند که دام مولد به صورت قانونی و غیرقانونی صادر شود.

وی با بیان اینکه گرچه به نظر می‌رسد، با این مصوبه دولت به پیشنهاد جهاد کشاورزی، یک رانت بسیار بزرگی به بهای گران‌شدن گوشت نصیب ۸ شخصیت حقیقی و حقوقی می‌شود، افزود: سه ماه پیش در کمیسیون صنایع، وضعیت امروز را هشدار داده بودم.

نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی گفت: امروز در حالی که نرخ هر کیلو مرغ باید ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان قیمت‌گذاری می‌شد، اکنون شنیده شده مرغ با نرخ ۳۷ هزار تومان به نام قیمت دولتی فروخته می‌شود.

رسولی‌نژاد ادامه داد: برخلاف ادعای وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و صمت، علاوه بر اینکه شاهد کمبود مرغ هستیم، بلکه به صورت همزمان قیمت مرغ هم افزایش داشته است؛ در بخش محصولات دیگر همچون برنج و روغن و حتی گندم کوتاهی‌های بسیاری شده است.

وی اضافه کرد: موارد بسیار زیادی برای برخورد با دولت وجود دارد، اما آخر دولت است و امیدوام در دولت جدید افراد توانمند و با روحیه جوانی و انقلابی بر سر کار بیایند.

انتهای پیام/