دستگیری ۵ شکارچی غیرمجاز در ارتفاعات زره‌در دماوند/ ۲ قبضه سلاح شکاری و لاشه قوچ وحشی کشف شد
دستگیری ۵ شکارچی غیرمجاز در ارتفاعات زره‌در دماوند/ ۲ قبضه سلاح شکاری و لاشه قوچ وحشی کشف شد
نقي ميرزاكريمي:روز گذشته محیط‌بانان یگان حفاظت این اداره (ضابطین دادگستری) در حین گشت و کنترل ارتفاعات ذره‌در بعد از شنیدن صدای گلوله با زیر نظر گرفتن منطقه و دوربین کشی پنج نفر شکارچی غیرمجاز را مشاهده کردند.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، ارشد محیط‌دار نقی میرزاکریمی، رئیس اداره و فرمانده یگان حفاظت محیط زیست شهرستان دماوند اظهار کرد: روز گذشته محیط‌بانان یگان حفاظت این اداره (ضابطین دادگستری) در حین گشت و کنترل ارتفاعات ذره‌در بعد از شنیدن صدای گلوله با زیر نظر گرفتن منطقه و دوربین کشی پنج نفر شکارچی غیرمجاز را مشاهده کردند.

وی ادامه داد: به‌دلیل صعب‌العبور بودن منطقه امکان دستگیری آنان در ارتفاعات فراهم نشد و با اعزام نیروهای کمکی از اداره و با حضور یک تیم عملیاتی از فرآجا با فرماندهی سروان اصلانی، رئیس کلانتری مهرآباد، متخلفان حین خروج از منطقه دستگیر شدند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دماوند ضمن تقدیر از همکاری عوامل انتظامی بیان کرد: در این راستا، دو قبضه سلاح شکاری، لاشه یک رأس قوچ وحشی بهه همراه سایر ادوات شکار کشف و ضبط و متهمین به مراجع محترم قضایی معرفی شدند.

انتهای پیام/