مسئول آموزشهای آزاد و ارتباط با صنعت دانشگاه پیام نور مرکز دماوند گفت: دانشگاه پیام نور دماوند برگزارکننده دوره آموزشهای عالی و مهارتی در شرق استان تهران است.
روزبه محمدی مسئول آموزشهای آزاد و ارتباط با صنعت دانشگاه پیام نور مرکز دماوند گفت: دانشگاه پیام نور مرکز دماوند بعنوان مجری و برگزار کننده دوره آموزشهای عالی و مهارتی در شرق استان تهران است.
محمدی در ادامه گفت: شرکت در این دوره ها برای عموم داوطلبینی که حداقل دارای مدرک دیپلم هستند، مجاز است و در پایان دوره به داوطلبین به شرط قبولی در آزمون پایان دوره گواهی از وزرات علوم اهدا میگردد.
لیست برخی از دوره های در حال برگزاری در تابستان ۱۴۰۲ در دانشگاه پیام نور مرکزدماوند به شرح جدول ذیل است.
محمدی در پایان خاطر نشان کرد: علاقمندان جهت ثبت نام می توانند با دفتر آموزشهای آزاد دانشگاه به شماره ۸۴۲۳۴۶۰۴ و یا شماره همراه ۰۹۱۲۶۳۰۹۷۲۳ تماس حاصل نمایند.




































