فرمانده انتظامی ویژه شرق استان تهران از توقیف ۲ دستگاه تریلی و کشف یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال کولر گازی خارجی قاچاق در شهرستانهای دماوند و فیروزکوه خبر داد.
به گزارش البرز شرق به نقل از پایگاه پلیس، سردار عبدالرضا ناظری گفت: در راستای مبارزه با قاچاق کالا و ارز مأموران آگاهی شهرستان فیروزکوه و دماوند دو دستگاه تریلی که حامل کالای قاچاق بودن در محورهای مواصلاتی شناسایی و متوقف کردند.
وی افزود: ماموران در بازرسی از این تریلی ها ۷۵ دستگاه کولر گازی خارجی فاقد مجوز گمرکی کشف کردند.
فرمانده انتظامی ویژه شرق استان تهران ارزش برآورد شده محموله را بنا به نظر کارشناسان ۱ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال برنامه بیان کرد و ادامه داد پلیس آگاهی در این رابطه متهم را دستگیر کرد.
ناظری در پایان گفت: متهمان این محموله قاچاق را بدون مجوز گمرکی از شرق کشور بارگیری و قصد انتقال به استان گلستان را داشتند که توسط ماموران شناسایی و دستگیر شدند.
انتهای پیام/

































