تخریب ۱۷۰۰ مورد ساخت و ساز غیرمجاز در دماوند/ بازگشت بیش از ۱۵۰۰ هکتار از اراضی ملی به بیت المال/ برخورد قاطع با چندین باند زمین خواری
تخریب ۱۷۰۰ مورد ساخت و ساز غیرمجاز در دماوند/ بازگشت بیش از ۱۵۰۰ هکتار از اراضی ملی به بیت المال/ برخورد قاطع با چندین باند زمین خواری

دادستان دماوند گفت: در سال ۱۳۹۶ با تخریب بیش از ۱۷۰۰ مورد ساخت و ساز غیرمجاز در اراضی ملی و حریم و بستر رودخانه ها، بیش از ۱۵۰۰ هکتار از این اراضی آزاد و به حالت سابق اعاده شد.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، حسن ابراهیمی، دادستان عمومی و انقلاب دماوند با اشاره به برخورد قاطع با پدیده زمین خواری در این حوزه قضایی اظهار کرد: در سال ۱۳۹۶ با تخریب بیش از ۱۷۰۰ مورد ساخت و ساز غیرمجاز در اراضی ملی و حریم و بستر رودخانه ها، بیش از ۱۵۰۰ هکتار از این اراضی آزاد و به حالت سابق اعاده شد.

وی با اشاره به برخورد با چندین باند‌ زمین خواری تصریح کرد: در شش ماه اول سال جاری نیز با بیش از نیمی از تخریب‌های ناشی از ساخت و ساز غیر مجاز در شهرستان دماوند برخورد کرده‌ایم.

دادستان عمومی و انقلاب دماوند گفت: دماوند رتبه اول استانی را در سال ۹۶ برای پیشگیری از ساخت و ساز غیرمجاز و تغییر کاربری اراضی کشاورزی و اعاده به وضع سابق کسب کرده است.

منبع: میزان

انتهای پیام/