مدرسه رکن اصلی تعلیم و تربیت است/ معلمان در شخصیت‌پذیری دانش آموزان نقش تأثیرگذاری دارند
مدرسه رکن اصلی تعلیم و تربیت است/ معلمان در شخصیت‌پذیری دانش آموزان نقش تأثیرگذاری دارند

رئیس شورای آموزش و پرورش دماوند با بیان اینکه مدرسه رکن اصلی تعلیم و تربیت است، گفت: معلمان در شخصیت‌پذیری دانش آموزان نقش تأثیرگذاری دارند.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، جلسه شورای آموزش و پرورش دماوند روز دوشنبه به ریاست رضا طاهرخانی، فرماندار شهرستان دماوند و با حضور حجت الاسلام و المسلمین فتاح دماوندی امام جمعه شهرستان، حجت الاسلام میر شریفی امام جمعه شهر آبسرد و دیگر اعضا در سالن جلسات آموزش و پرورش دماوند برگزار شد.

رضا طاهرخانی، فرماندار دماوند در این نشست اظهار داشت: برای ارتقای سطح دانش و مهارت دانش آموزان به عنوان آینده سازان کشور آنچه بیش از همه حائز اهمیت است، نحوه آموزش مهارت ها و شناسایی استعدادها می‌باشد و از این جهت مدرسه رکن اصلی تعلیم و تربیت است.

وی افزود: معلمان مربی و الگوهای با نفوذ تعلیم و تربیت هستند بنابراین شغل معلمی یکی از حساس ترین، پر مسئولیت ترین و مهم ترین شغل های جامعه است.

فرماندار دماوند ادامه داد: معلم تنها یک آموزگار برای انتقال معلومات علمی و دانش نیست بلکه الگویی بانفوذ است که باید به اصول اخلاقی و اسلامی متعهد باشد و در واقع اخلاق و عمل معلم در جریان آموزش به مراتب بیش‌تر از سخن و کلامش بر شاگردان اثر خواهد داشت. از این رو، در بسیاری از موارد شاگردان در شخصیت‌پذیری خود نقش معلم را بسیار مؤثر می‌دانند و الگوسازی دانش آموزان از معلمان خواهد بود.

طاهرخانی گفت: اعتقاد قلبی داریم که اهمیت مصوبات شورای آموزش و پرورش بسیار بالاست به همین علت مسئولین ادارات عضو باید شخصاً در جلسه حضور پیدا کنند و مصوبات آن نیز باید اجرا گردد.

همچنین در ادامه، حجت الاسلام فتاح دماوندی امام جمعه شهرستان دماوند اظهار داشت: آموزش ممکن است موقتا تعطیل شود، اما تربیت و پرورش هیچگاه تعطیل نمی‌شود.

وی خاطرنشان کرد: پیوند دائمی منزل و مسجد و مدرسه برکات زیادی برای جامعه دارد.

امام جمعه دماوند افزود: در اوقات فراغت تابستان باید از تمام ظرفیت‌های فرهنگی و پشتیبانی شهرستان استفاده شود.

فتاح دماوندی با بیان اینکه آموزش عقاید و احکام و اخلاق و استفاده از تعالیم قرآن و اهل‌بیت(ع) در فعالیتهای تابستانی باید محوریت داشته باشد، گفت: حوزه های علمیه و دانشگاهها در پرکردن اوقات فراغت به آموزش و پرورش کمک کنند و شایسته است مفاهیم ارزشی و دینی را با زبان رسانه و هنر ترویج کنیم.

انتهای پیام/