بررسی پیشرفت فیزیکی اجرای طرح نهضت ملی مسکن در دماوند/ ساماندهی مشاوران املاک غیرمجاز در دستور کار قرار گرفت+تصاویر
بررسی پیشرفت فیزیکی اجرای طرح نهضت ملی مسکن در دماوند/ ساماندهی مشاوران املاک غیرمجاز در دستور کار قرار گرفت+تصاویر
نشست شورای نهضت ملی مسکن شهرستان دماوند عصر امروز به ریاست طاهرخانی فرماندار شهرستان دماوند و با حضور مدیران و مسئولان در سالن اجتماعات فرمانداری دماوند برگزار شد.

ببه گزارش پایگاه خبری عصر شرق،نشست شورای نهضت ملی مسکن شهرستان دماوند عصر امروز به ریاست طاهرخانی فرماندار شهرستان دماوند و با حضور مدیران و مسئولان در سالن اجتماعات فرمانداری دماوند برگزار شد.

در این نشست، طهماسبی دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دماوند، سلطان‌آهی معاون امور عمرانی فرماندار شهرستان دماوند، بخشداران مرکزی و رودهن، شهرداران و رؤسای شوراهای شهر و مسئولان دستگاه‌ها و ادارات اجرایی، خدماتی و انتظامی حضور داشتند.

در این نشست گزارشی از آخرین وضعیت اقدامات انجام شده در طرح نهضت ملی مسکن در شهرستان دماوند ارائه و پیشرفت فیزیکی این طرح مورد بررسی قرار گرفت.

همچنین در این نشست، بر لزوم ساماندهی مشاوران املاک غیرمجاز در سطح شهرستان دماوند تأکید شد و ساماندهی آنان در دستور کار دستگاه‌های متولی قرار گرفت.

بررسی طرح بازآفرینی با بازسازی بافت‌های فرسوده در شهرها از دیگر موارد مطرح شده در نشست شورای نهضت ملی شهرستان دماوند بود.

انتهای پیام/