بتن‌سازی‌های غیرمجاز در دماوند شناسایی و پلمب شوند/ جلوگیری از ساخت‌وسازهای غیرمجاز درآمد برخی افراد را کم می‌کند/ هر اقدام غیرمجازی، تولید نیست
بتن‌سازی‌های غیرمجاز در دماوند شناسایی و پلمب شوند/ جلوگیری از ساخت‌وسازهای غیرمجاز درآمد برخی افراد را کم می‌کند/ هر اقدام غیرمجازی، تولید نیست

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دماوند با بیان اینکه بتن‌سازی‌های غیرمجاز در دماوند شناسایی و پلمب شوند، گفت: جلوگیری از ساخت‌وسازهای غیرمجاز درآمد برخی افراد را کم می‌کند و هر اقدام غیرمجازی به عنوان تولید مطرح نیست.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، مرتضی طهماسبی، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دماوند اظهار کرد: بتن‌سازی‌های غیرمجاز در شهرستان دماوند باید در کوتاه‌ترین زمان شناسایی و در اسرع وقت پلمب شوند؛ مجوزهای مربوطه باید بر اساس نیاز شهرستان دماوند صادر شود.

وی افزود: یکی از ضررهایی که به افراد دارای مجوز وارد می‌شود، این است که سهم اقتصادی آنان را افراد غیرمجاز بهره‌ می‌برند و بر این اساس، ما درصدد آسیب رساندن به افراد دارای مجوز نیستیم.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دماوند گفت: یکی دیگر از معضلات، این است که حمل بتن‌های آسیب زیادی وارد کرده و حد و مرزی و ساعت کاری برای تردد کامیون‌های حامل بتن وجود ندارد.

طهماسبی خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری بر موضوع تولید تأکید کرده‌اند، اما هر چیزی نمی‌تواند به عنوان تولید حمایت شود و عده‌ای موضوعات این چنینی را به سود خود مصادره می‌کنند که چون بحث تولید مطرح است، هر اقدام غیرمجازی مباح است.

وی بیان کرد: حمل برخی بتن‌های غیرمجاز در سطح شهر آسیب جدی به آسفالت معابر وارد کرده و شهرداری‌ها را با مشکل مواجه کرده است و فکر می‌کنم که اولویت برای برخی افراد، صرفاً پول و کسب درآمد است و دیگر موضوعات را توجهی ندارند.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دماوند ادامه تاکید داشت: وظیفه قوه قضاییه پیشگیری از وقوع جرم است و پیشگیری را نباید از آخر، شروع کرد؛ پیشگیری را باید از سر منشأ همچون بلوک‌زنی‌ها و بتنی که برای سازه غیرمجاز ساخته می‌شود، آغاز کنیم.

طهماسبی افزود: برخی افراد با اقدام غیرمجاز خود هزینه‌های دولت و قوه قضاییه را بالا می‌برند؛ طرف بتن خود را ریخته و هزینه آن را گرفته، آنوقت ما باید به شهرداری، منابع طبیعی، جهاد کشاورزی زحمت بدهیم که ساخت و سازهای غیرمجاز را تخریب کنند و با این کار چهره شهر هم خراب می‌شود.

وی تاکید کرد: خطاب به ضابطان قضایی اعلام می‌کنیم که اولاً با دستگاه‌های مربوطه، ساعت تردد ماشین‌های حمل بتن مشخص شود که در چه زمانی اجازه تردد دارند و در غیر از زمان تعیین شده، خودروهای میکسر توقیف و به پارکینگ منتقل شوند.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دماوند تصریح کرد: جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز درآمد برخی از افراد را کم می‌کند و به همین جهت می‌بینیم عده‌ای که از عوامل ساخت و ساز غیرمجاز هستند در فضای مجازی در خصوص اقدامات انجام شده به دادستانی و قوه قضاییه فحاشی می‌کنند.

انتهای پیام/