بازدید مسئولان از برج یادمان شبلی در شهر دماوند
بازدید مسئولان از برج یادمان شبلی در شهر دماوند
همزمان با هفته فرهنگی ،بازدید مسئولان از برج یادمان شبلی در شهر دماوند انجام شد.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق،همزمان با هفته فرهنگی شهرستان دماوند و با همکاری و هماهنگی شهرداری و شورای شهر دماوند، جمعی از اعضای ستاد برگزاری هفته فرهنگی شهرستان، از برج شیخ شِبْلی که از آثار قرون ۴ و ۵ هجری قمری در دوران سلجوقی بوده و در ارتفاعات مشرف به شهر دماوند واقع شده‌ است، بازدید نمودند.

در این بازدید، دکتر رضایی‌مهر شهردار دماوند، سلطان آهی معاون امور عمرانی فرماندار شهرستان دماوند، فاطمه مهرابی عضو شورای اسلامی شهر دماوند، سروان صفری‌پور جانشین فرماندهی سپاه شهرستان دماوند، حجت‌الاسلام کریمایی رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد شرق استان تهران، فاطمه صدیفی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان دماوند، لیلا زعفرانی مشاور فرماندار شهرستان دماوند در امور بانوان و خانواده، محمد مسعودی فرمانده حوزه مقاومت بسیج محمد رسول‌الله (ص) شهر دماوند و … حضور داشتند.

این اثر در تاریخ ۲۹ خرداد ۱۳۵۱ با شمارهٔ ثبت ۹۲۰ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است و ظرفیت مناسبی برای جذب هنرمندان و گردشگران داخلی و خارجی دارد.

انتهای پیام/