افتتاح جایگاه سی.ان.جی فتحعلی در منطقه شلمبه دماوند/ احداث پمپ بنزین و پارکینگ طبقاتی در دماوند کلنگ‌زنی شد
افتتاح جایگاه سی.ان.جی فتحعلی در منطقه شلمبه دماوند/ احداث پمپ بنزین و پارکینگ طبقاتی در دماوند کلنگ‌زنی شد

جایگاه سی.ان.جی فتحعلی در منطقه شلمبه دماوند در پنجمین روز هفته دولت با حضور استاندار تهران به بهره‌برداری رسید.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، ظهر امروز در مراسمی پروژه‌های عمرانی و خدماتی شهرداری دماوند در پنجمین روز از هفته دولت با حضور استاندار تهران و جمعی از مسؤولان استانی و شهرستانی افتتاح و کلنگ‌زنی شد.

در این مراسم، علاوه بر مقیمی، فرماندار تهران، فرمانده انتظامی شرق استان، امام جمعه دماوند، نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس، فرماندار شهرستان دماوند، معاونان فرماندار دماوند، شهرداران و اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی دماوند حضور دارند.

استاندار تهران در ابتدای ورود به دماوند، احداث پارکینگ طبقاتی و پایانه درون‌شهری را در میدان ۱۷ شهریور شهر دماوند کلنگ‌زنی کرد تا بخشی از مشکلات حوزه ترافیک با بهره‌برداری از این پروژه کاسته و ایستگاه تاکسی دماوند ساماندهی شود.

با توجه به نبود جایگاه سوخت در مرکز شهر دماوند، با همت شهرداری همزمان با پنجمین روز هفته دولت، جایگاه پمپ بنزین مرکز این شهر در بلوار شورا کلنگ‌زنی شد تا شهروندان دماوندی با آغاز به کار این جایگاه دیگر برای سوخت‌گیری به منطقه گیلاوند مراجعه نکنند.

همچنین از دیگر پروژه‌های مهم شهرداری دماوند، جایگاه سوخت گاز سی.ان.جی فتحعلی در منطقه شلمبه شهر دماوند با مساحت دو هزار و ۱۰۰ متر در حاشیه محور دماوند به فیروزوکوه بود که به دست استاندار تهران و با اعتباری بالغ‌بر ۲۵ میلیارد ریال افتتاح و بهره‌برداری شد.

استاندار تهران برای افتتاح پروژه‌های هفته دولت به شهرستان فیروزکوه سفر خواهد کرد و عصر امروز قرار است که پروژه مجتمع ورزشی کارگران شهرستان دماوند پس از سال‌ها انتظار با حضور سرپرست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و استاندار تهران افتتاح شود.

انتهای پیام/