آلودگی هوای دماوند تحت تأثیر پایتخت است/ آلودگی دماوند در سطح تصمیم‌گیری نیست/ ایستگاه سنجش آلودگی رودهن راه‌اندازی می‌شود
آلودگی هوای دماوند تحت تأثیر پایتخت است/ آلودگی دماوند در سطح تصمیم‌گیری نیست/ ایستگاه سنجش آلودگی رودهن راه‌اندازی می‌شود

رئیس محیط زیست دماوند با بیان اینکه آلودگی هوای دماوند تحت تأثیر پایتخت است، گفت: آلودگی آلاینده‌ها در سطح تصمیم‌گیری برای دماوند نیست.

نقی میرزاکریمی، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دماوند در گفت‌وگو با خبرنگار عصر شرق اظهار کرد: خوشبختانه در شهرستان دماوند کانون‌های آلودگی هوا وجود ندارد که آلاینده هوا باشد و‌ تحت تاثیر قرار گیرد.

وی افزود: در بعضی موارد در فصل خاص بحث آتش‌زدن شاخ و برگ درختان وجود دارد که بر آلودگی هوای دماوند اثر می‌گذاشت و با ورود امسال محیط زیست با همکاری شهرداری و شورای اسلامی شهر این موضوع مدیریت و هوای شهرستان دماوند مناسب شد.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دماوند گفت: متاسفانه هوای شهرستان دماوند در بحث آلودگی تحت تاثیر هوای کلان شهر تهران قرار می‌گیرد و عمده آلایندگی شهرستان ما مربوط به بادهای قالب غرب به شرقی است که آلودگی شهر تهران را به سمت دماوند می‌کشاند.

میرزاکریمی ادامه داد: در شهرستان دماوند ایستگاه سنجش آلودگی هوا داریم و داده‌های آن برای استان ارسال و در تصمیمات کمیته اضطرار آلودگی هوای استانداری تهران لحظ می‌شود.

وی تصریح کرد: گاها تصاویری در فضای مجازی منتشر یا برای اداره حفاظت محیط زیست ارسال می‌شود که بیشتر این تصاویر مربوط به غبار محلی است و یا آلودگی آلاینده‌ها در سطحی نیست که کمیته اضطرار تصمیمی برای دماوند بگیرد.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دماوند تاکید کرد: تنها مشکل ما در شهرستان، بخش رودهن به دلیل نزدیکی به تهران و کانون آلایندگی است که در کمیته برنامه‌ریزی مصوب شد تا در سال آینده احداث و راه‌اندازی ایستگاه سنجش آلودگی هوای رودهن انجام شود.

انتهای پیام/۶۷۰۱۵/