کاوش آموزش‌دهندگان دماوند برای پوشش حداکثری بیسوادان و کم‌سوادان
کاوش آموزش‌دهندگان دماوند برای پوشش حداکثری بیسوادان و کم‌سوادان
فرشته اکبریان معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران در جمع آموزش دهندگان دماوند گفت: برنامه‌ریزی و توجه ویژه به توانمندسازی در سطوح مختلف آموزش‌دهندگان، سوادآموزان و شرکای دستگاهی که به انحا مختلف نقش مهمی در عرصه تعلیم و تربیت دارند حائز اهمیت است.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، فرشته اکبریان معاون سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران در جمع آموزش دهندگان دماوند گفت: برنامه‌ریزی و توجه ویژه به توانمندسازی در سطوح مختلف آموزش‌دهندگان، سوادآموزان و شرکای دستگاهی که به انحا مختلف نقش مهمی در عرصه تعلیم و تربیت دارند حائز اهمیت است. تأثیر این برنامه به بهبود نرخ جذب بیسوادان به مشارکت در کلاس‌ها و علم‌آموزی خواهد انجامید.

معاون سوادآموزی مدیرکل گفت: آموزش‌دهندگان از ارکان مهم حوزه سوادآموزی هستند و ضرورت تکرار، توسعه توانمندسازی و افزایش آگاهی مهم و قابل توجه است و موجب بهره‌وری و. تحقق اهداف خواهد شد.

این مقام مسئول گفت: روش‌های علمی و بصیرت افزایی، شناخت نیازها با توجه به زیست بوم جدید از مهمترین ویژگی‌هایی است که در حوزه سواد‌آموزی با رویکرد جدید باید مورد توجه قرارگیرد.

شایان ذکر است در ادامه این نشست به پرسش‌های آموزش‌دهندگان درخصوص نحوه ثبت‌نام، شناسایی سوادآموزان و نیز نحوه محاسبه بیمه‌ها و پرداخت‌ها و نحوه جذب و استخدام پاسخ داده شد.

در پایان از تلاش‌های محمد فروتن مدیر آموزش و پرورش دماوند در هدایت فعالیت‌های سوادآموزی، همکاران سوادآموزی و آموزش‌دهندگان تقدیر و تشکر شد و از سوی شرکت برون‌سپار افق سبز الوند هدایایی به آموزش‌دهندگان تقدیم شد.

انتهای پیام/