پیگیری بهسازی و تعریض جاده دماوند به ایوانکی/ پیگیری اخذ منابع مالی مورد نیاز مترو تهران- دماوند
پیگیری بهسازی و تعریض جاده دماوند به ایوانکی/ پیگیری اخذ منابع مالی مورد نیاز مترو تهران- دماوند

سرپرست فرمانداری دماوند به همراه شاهرخ رامین نماینده مجلس شورای اسلامی طی نشست صمیمی با فرزانه صادق مالواجد دیدار و به گفت و گو پرداختند.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، حیدری آزاد سرپرست فرمانداری دماوند به همراه شاهرخ رامین نماینده مجلس شورای اسلامی طی نشست صمیمی با فرزانه صادق مالواجد دیدار و به گفت و گو پرداختند.

در این دیدار پیرامون واگذاری زمین توسط اداره مسکن و شهرسازی در مناطق جیلارد نو، مهک و الهیه در بخش مرکزی دماوند و لاله صحرا در رودهن و احداث زیر گذر گیلاوند و کنار گذر بومهن-رودهن-آبعلی و بهسازی و تعریض جاده دماوند به ایوانکی بود.

از دیگر موضوعاتی نیز که در این جلسه مطرح گردید پیگیری اخذ منابع مالی مورد نیاز مترو تهران- دماوند بود که دستورات لازم از جانب وزیر محترم راه و شهرسازی صادر گردید.