پرونده سارقان اماکن خصوصی با ۳۰ فقره در جابان و آبسرد سرقت بسته شد
پرونده سارقان اماکن خصوصی با ۳۰ فقره در جابان و آبسرد سرقت بسته شد
فرمانده انتظامي شهرستان دماوند از دستگيري 6 نفر سارق اماکن خصوصي با 30 فقره سرقت دراين شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، فرمانده انتظامی شهرستان دماوند از دستگیری ۶ نفر سارق اماکن خصوصی با ۳۰ فقره سرقت دراین شهرستان خبر داد.

سرهنگ مرتضی ملکی در تشریح این خبر گفت: در پی وقوع سرقت اماکن خصوصی به شیوه مشخص در بخش جابان و آبسرد، موضوع به طور ویژه در دستور کار ماموران پلیس آگاهی این فرماندهی قرار گرفت.

وی افزود: ماموران انتظامی با اقدامات پلیسی متهمان را که ۶ نفر سارق بودند در مخفیگاهشان شناسایی و نسبت به دستگیری سارقان اقدام کردند.

این مقام مسئول در ادامه بیان داشت: با هماهنگی قضائی پس از دستگیری و انتقال متهمان با انجام تحقیقات به عمل آمده لب به اعتراف گشودند و خریدار اموال مسروقه نیز شناسایی و دستگیر شد و متهمان پس از تشکیل پرونده ، جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان دماوند در خاتمه از شهروندان درخواست کرد: نسبت به ایمن کردن اماکن و ساختمان های نیمه کاره در جهت پیشگیری از سرقت اقدام و هرگونه موارد مشکوک را در اسرع وقت از طریق شماره ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

انتهای پیام/