وضعیت نامطلوب فضای خدماتی در مرکز پلیس +۱۰ دماوند
وضعیت نامطلوب فضای خدماتی در مرکز پلیس +۱۰ دماوند

به گزارش یک شهروند، شرایط نامناسب در سالن انتظار مرکز پلیس ۱۰+ دماوند، باعث نارضایتی جدی مردم شده و انتقادهایی را نسبت به نحوه نظارت و مدیریت این مرکز به همراه داشته است.

به گزارش یک شهروند، شرایط نامناسب در سالن انتظار مرکز پلیس ۱۰+ دماوند، باعث نارضایتی جدی مردم شده و انتقادهایی را نسبت به نحوه نظارت و مدیریت این مرکز به همراه داشته است.

در حالی که اتاق مدیریت مرکز از تهویه مطبوع و نور کافی برخوردار است، فضای اختصاص‌یافته به مراجعان نه کولر دارد، نه پنکه، و نه حتی نور کافی؛ این در حالی‌ست که با توجه به گرمای تابستان، انتظار حداقل امکانات رفاهی برای ارباب‌رجوع، کاملاً منطقی و بدیهی‌ست.

یکی از شهروندان که چند روزی به‌دلیل امور اداری به این مرکز مراجعه کرده، می‌گوید: پس از مشاهده وضعیت اسف‌بار سالن انتظار، اعتراض خود را محترمانه با مدیر مرکز مطرح کردم. پاسخ ایشان این بود که “ما پیگیری کرده‌ایم، اما مشکل از اداره برق است.

اما به نظر می‌رسد این توضیح، پاسخی قانع‌کننده برای مردمی که در فضای گرم و نامناسب، ساعات طولانی منتظر دریافت خدمات هستند، نیست.

شهروند معترض می‌افزاید: در همان دقایقی که آنجا بودم، بارها شنیدم که مراجعان با صدای بلند یا زیر لب، از وضعیت گلایه می‌کردند؛ حتی گاهی با الفاظ توهین‌آمیز نسبت به نظام و مسئولان کشور. اگر کسی بخواهد از این صحنه‌ها سوژه تهیه کند، در روز می‌تواند چند محتوای داغ برای رسانه‌های ضدایرانی تهیه کند!

این شهروند همچنین از مسئولان سوال کرده است: نهاد ناظر بر عملکرد مراکز پلیس ۱۰+ کدام است؟ آیا فقط نیروی انتظامی مسئول نظارت است یا فرمانداری و سایر دستگاه‌های دولتی هم نقش دارند؟

وی در پایان تأکید می‌کند: فراهم کردن محیطی مناسب برای خدمت‌رسانی به مردم، موضوعی پیچیده نیست؛ اگر هدف خاصی برای ایجاد نارضایتی در جامعه وجود دارد، لطفاً شفاف بفرمایید تا ما هم بی‌خودی حرص نخوریم؛ در غیر این‌صورت، با اندکی اراده و برنامه‌ریزی، می‌توان شرایط را به نفع مردم تغییر داد.