وجود قلاده پلنگ در شهر دماوند رؤیت و تأیید نشد/ گشت‌زنی محیط‌بانان ادامه دارد
وجود قلاده پلنگ در شهر دماوند رؤیت و تأیید نشد/ گشت‌زنی محیط‌بانان ادامه دارد
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دماوند گفت:وجود قلاده پلنگ در شهر رؤیت و تأیید نشد. گشت‌زنی محیط‌بانان ادامه دارد.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق،نقی میرزاکریمی، فرمانده یگان و رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دماوند دقایقی قبل اظهار کرد: بر اساس گزارش یکی از نگهبانان باغات شهر دماوند به آتش‌نشانی، مبنی بر مشاهده یک قلاده پلنگ در شهر دماوند، بلافاصله محل مورد مورد بررسی کارشناسان و محیط‌بانان قرار گرفت.

وی افزود: با بررسی‌های به عمل آمده تا ساعت یک بامداد، وجود قلاده پلنگ در سطح شهر دماوند رؤیت و تأیید نشده است.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست شهرستان دماوند با بیان اینکه جای نگرانی وجود ندارد، گفت: تاکنون حتی رد پایی از مسیر عبوری اعلام شده توسط فرد مدعی از پلنگ مشاهده نشده است و هیچ اثری وجود ندارد.

میرزاکریمی ادامه داد: دو‌تیم حفاظت محیط زیست تا صبح فردا جهت اطمینان خاطر در حوالی باغات محل مورد نظر به گشت‌زنی ادامه خواهد داد.

وی بیان کرد: طی هماهنگی با اداره‌کل حفاظت محیط زیست استان تهران قرار شده که در صورت تایید رؤیت قلاده پلنگ، تیم کارشناسی و دامپزشکی همراه با خودروی امدادی به شهرستان دماوند اعزام شوند که تا به این لحظه این موضوع تأیید نشده است.

فرمانده یگان حفاظت محیط زیست شهرستان دماوند اضافه کرد: شهروندان در صورت هر گونه اخبار جدید در این خصوص مراتب را به شماره ۰۹۹۲۱۰۰۱۵۴۰ گزارش نمایند.

انتهای پیام/