همایش پیاده‌روی بانوان در دماوند برگزار شد/ قمی: ورزش بهترین جایگزین فضای مجازی در خانواده‌هاست
همایش پیاده‌روی بانوان در دماوند برگزار شد/ قمی: ورزش بهترین جایگزین فضای مجازی در خانواده‌هاست

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان دماوند با بیان اینکه ورزش بهترین جایگزین فضای مجازی در خانواده‌هاست، گفت: ۲۰ کمیته هیأت همگانی در راستای ایجاد شور و نشاط در خانواده‌ها در دماوند فعال می‌شوند.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، امید قمی امروز در حاشیه برگزاری همایش پیاده‌روی بانوان شهرستان دماوند که از میدان معلم تا مجموعه ورزشی تختی دماوند به مناسبت سالروز ولادت حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه (س) برگزار شد، اظهار داشت: ورزش همگانی، یکی از اصول اصلی ورزش در جامعه است.

وی با بیان اینکه ارتقای جمعیت و کیفیت یک جامعه را بر حسب ورزش همگانی می‌سنجند، افزود: افراد در جامعه به ورزش‌های مختلف می‌پردازند و یکی از اهداف اصلی ما در ورزش ارتقای ورزش همگانی است تا بتوانیم در قسمت چیدمان هیأت همگانی تغییراتی ایجاد کنیم.

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان دماوند گفت: در هیأت همگانی بالغ‌بر ۲۰ کمیته وجود دارد و درصدد انتصاب افراد در جایگاه‌های مختلف هستیم؛ در برنامه‌های مختلف سعی در برگزار کردن ورزش‌های همگانی داریم.

قمی با اشاره به همایش پیاده‌روی پیاده‌روی امروز بانوان ادامه داد: همایش امروز به مناسبت سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه الزهرا (س) و به همت هیأت ورزش‌های همگانی و امور بانوان فرمانداری به همراه برنامه‌های متنوع اجرا شد.

وی افزود: همایش پیاده‌روی بانوان باعث ایجاد شور و نشاط در خانواده‌ها می‌شود؛ در همایش امروز حدوداً ۲۵۰ نفر شرکت کردند که افراد علاقه‌مند با فراهم کردن فضای مناسب به ورزش کردن پرداختند.

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان دماوند گفت: امیدواریم بتوانیم ورزش را در برنامه‌های خانواده‌ها بگنجانیم؛ اگر مادر خانواده برای امر ورزش ارزش قائل شود، فرزندان نیز به ورزش کردن سوق پیدا می‌کنند و قطعاً تأثیرگذار است.

قمی با بیان اینکه در حال حاضر در جوامع بیشترین بحث آسیب‌های اجتماعی ناشی از مشکلات و معایب فضای مجازی است، گفت: فضای مجازی در حال تخریب خانواده‌هاست که بهترین جایگزین آنها، ورزش است.

وی افزود: از سال گذشته تا امسال حدوداً ۶۰ درصد افزایش برنامه و جشنواره‌ها را داشتیم؛ پیرو همایش پیاده‌روی امروز فردا جشنواره بزرگ بادبادک‌ها با حضور خانواده‌ها در چشمه اعلای دماوند و در روز جمعه مسابقه دوچرخه‌سواری برگزار خواهد شد.

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان دماوند تصریح کرد: با افزایش این نوع برنامه و مسابقه‌ها می‌توانیم سلامت جامعه را تضمین کنیم و ارتقا دهیم؛ اگر سطح نشاط و شادابی بیشتر شود، از مشکلات موجود در جامعه دورتر خواهیم شد.

قمی خاطرنشان کرد: طبق هماهنگی‌های انجام‌شده در شورای ورزش، شهرهای اطراف، کیلان، آبسرد و رودهن باید نسبت به برگزاری همایش پیاده‌روی به صورت هفتگی یا ماهانه اقدام کنند.

وی ادامه داد: درصدد دعوت از برنامه صبح و نشاط صداوسیما در آینده هستیم که هماهنگی‌های لازم آن با فدراسیون ورزش همگانی برای اجرای این برنامه شده است و همراهی شهرداری و مسؤولان برای تهیه جوایز را می‌طلبد.

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان دماوند گفت: ورزش پیاده‌روی، ورزشی بدون هزینه است؛ یعنی افراد با یک لباس مناسب می‌توانند به این ورزش همگانی با توجه به هوای خوب دماوند که نعمت بزرگی است، بپردازند.

قمی بیان کرد: ورزش‌های همگانی بین افراد مختلف و نهادها از جمله آموزش و پرورش انجام می‌شود؛ اگر ۲۰ کمیته فعال شود و مسؤولیت به افراد مختلف واگذار شود، ورزش‌های روزانه، ورزش سالمندان در رشته‌های کمیته آمادگی جسمانی و ایروبیک انگیزه و فعالیت بهتری در شهرستان دماوند صورت می‌گیرد.

منبع: فارس

انتهای پیام/