نباید اجازه داد تا مشکلات واحدهای صنعتی افزایش یابد/ واحدهای صنعتی برای رفع مشکلات خود مطالبه‌گری کنند
نباید اجازه داد تا مشکلات واحدهای صنعتی افزایش یابد/ واحدهای صنعتی برای رفع مشکلات خود مطالبه‌گری کنند

فرماندار شهرستان دماوند با بیان اینکه نباید اجازه داد تا مشکلات واحدهای صنعتیافزایش یابد، گفت: واحدهای صنعتی برای رفع مشکلات خود مطالبه‌گری کنند.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، مجید صفری عصر امروز در نشست رفع موانع تولید که با حضور استاندار تهران در سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: سیاست ما در شهرستان دماوند این است که با تمام مدیران شهرستان دماوند سعی کردیم از تمام قابلیت‌های خودمان استفاده کنیم.

وی افزود: با توجه به قرار گرفتن در شرایط کنونی، تمام مشکلات را باید با همفکری و همکاری برطرف کنیم و هر کدام از مسئولان باید نسبت به رفع مشکلات مردم اقدام کنند.

فرماندار شهرستان دماوند گفت: در صورتی که در برطرف کردن مشکلی در شهرستان دماوند ناتوان بودیم، آن را به استان ارجاع می‌دهیم.

صفری بیان کرد: هر نهاد، ارگان و واحد صنعتی که در شهرستان به نوعی با کسب و کار سر و کار دارند، نباید اجازه دهند تا مشکلات افزایش یابد و باید به سرعت برای رفع مشکلات آن‌ها اقدام کنیم.

وی ادامه داد: رمز موفقیت هر مرکز تولیدی و واحد صنعتی این است که خود برای حل مشکلات به سمت مسئولان عالی دولت در شهرستان بیایند و نسبت این موضوع اقدام کنند.

فرماندار شهرستان دماوند با تأکید بر بحث پیگیری تصریح کرد: موضوعی که می‌تواند در حال حاضر جامعه را نجات دهد، پیگیری است و نباید نسبت به مشکلات مردم از کنار آن ساده بگذریم، زیراکه زمان از اهمیت بیشتری برخوردار است و نباید زمان را از دست داد.

انتهای پیام/ف