عرضه محصولات سیب و پرتقال شب عید از ۲۰ اسفند در دماوند/ نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در دماوند برپا می‌شود
عرضه محصولات سیب و پرتقال شب عید از ۲۰ اسفند در دماوند/ نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در دماوند برپا می‌شود

نشست تنظیم بازار شهرستان دماوند با محوریت عرضه محصولات سیب و پرتقال شب عید از ۲۰ اسفندماه سال جاری و برپایی نمایشگاه مستقیم کالا در این شهرستان برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری عصر شرق، نشست تنظیم بازار شهرستان دماوند که به ریاست معاون برنامه‌ریزی و اداری مالی فرماندار شهرستان دماوند با موضوع عرضه محصولات تنظیم بازار سیب و پرتقال برگزار شد و توضیحاتی توسط رئیس جهاد کشاورزی شهرستان بیان شد.

هادی طهرانی‌پور در گزارش خود با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام شده توسط جهاد کشاورزی شهرستان در این زمینه تصریح کرد: در سال جاری از ابتدای خرید محصولات کمیته‌ای در سطح کشوری و استانی تشکیل و در آن مباشر تأمین محصول سیب مشخص شد که قرار است برای استان تهران حدود ۲۰۰۰ تن سیب با مشخصات ارائه شده از باغداران شهرستان خریداری و پس از سورت کردن و ذخیره‌سازی، آن را برای توزیع در بازار شب عید آماده کند.

وی افزود: امسال بر روی کیفیت محصول سیب توجه ویژه‌ای صورت گرفته به صورتی که ۳۷۵۰ تن سیب به صورت اولیه توسط مباشر شناسایی شده که با در نظر گرفتن کیفیت و سایزبندی مورد نظر حدود ۲۰۰۰ تن آن با قیمت مصوب از تاریخ ۲۰ اسفندماه در اختیار بازار قرار خواهد گرفت.

رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان دماوند همچنین از پیش‌بینی ذخیره‌سازی و توزیع پرتقال در شهرستان دماوند خبر داد و تصریح کرد: برای سال جاری همه پیش‌بینی‌های لازم صورت گرفته و قرار است همزمان با عرضه سیب، پرتقال نیز با کیفیت خوب و قیمت مصوب توزیع خواهد شد.

در این جلسه همچنین رئیس اداره صنعت، معدن، تجارت نیز با ارائه گزارشی از هماهنگی و تعامل جهاد کشاورزی و این اداره خبر داد و اظهار داشت: این تعامل باعث شده تا مشکل خاصی در عرضه محصولات کشاورزی در شهرستان وجود نداشته باشد.

موسی احمدی خاطرنشان ساخت: در حوزه نظارتی که مأموریت اصلی این سازمان است از ۱۰ اسفند ماه با گشت‌های ویژه و مشترک آغاز خواهد شد.

وی همچنین به برپایی نمایشگاه عرضه مستقیم کالا با مشارکت اتاق اصناف اشاره کرد و افزود: این نمایشگاه در دو نقطه دماوند و رودهن از ۱۵ اسفندماه تا ۲۵ اسفندماه برقرار خواهد شد.






انتهای پیام/س